Foto verslag: Mijn Black Journal Washi TapeFotoverslag, Creatief

9789045326054

Bij uitgeverij Mus Creatief zijn er prachtige black journals met stevig zwart papier. Hier schreef ik eerder al een bespreking over (link staat onder aan blog).
Nu is er van Mijn Black journal ook een set met 15 rolletjes washitape die extra goed uitkomen op een zwarte achtergrond. De set bestaat uit tien rolletjes van 15 mm breed en 5 rolletjes van 8 mm breed. Er zit van alles bij, van ingetogen zwart met patroon, tot glitter en gemende felle kleuren.
Hier op deze foto kun je alle 15 soorten zien die in de set zitten…

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20201209-0001

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20201209-0002Washi tape is niet alleen leuk om mee te werken,  het geeft ook op een gemakkelijke manier een mooi effect aan je creatieve werk. En je maakt er makkelijk kolommen mee, deelt je lay-out simpel in of gebruikt het om aan de hand van kleurcodes razendsnel door je journal te navigeren.

Op internet zijn vele voorbeelden te vinden van wat je allemaal met Washi tape kunt doen. Maar eigenlijk is het een materiaal dat makkelijk inspireert om mee aan de slag te gaan en waarmee je snel mooie resultaten bereikt.
De kleuren van deze set vind ik prachtig op zwart papier. Het geeft een effect waar ik tijdens het knutselen erg blij van wordt. Op ander kleuren achtergronden zijn ze ook mooi trouwens maar vooral op zwart springen ze echt eruit.

Voor dit foto verslag heb ik de washitape gebruikt om te laten zien hoe je op een eenvoudige manier leuke resultaten kunt krijgen met dit washitape.

  • In mijn mini Artjournal gebruikte ik twee pagina’s waarvan ik de achtergrond en de afbeeldingen al eerder gemaakt had. Met washitape en een tekststikker maakte ik deze pagina’s af
  • Aangezien de Kerst eraan komt vond ik het leuk om wat cadeau labels voor aan kerst cadeaus te maken. Van drie labels had ik de ondergrond en de afbeeldingen al liggen en kon ik met de Washi tape de labels makkelijk en naar tevredenheid afwerken. De laatst label was gewoon effen zwart en verder niets meegedaan, met het opplakken van wat washitape en een kerstboompje is het een label geworden die ik erg leuk vind.
  • Ook in de kerstsfeer is het rode papieren tasje dat ik versierd heb om met de kerst aan iemand cadeau te geven. De afbeeldingen op het tasje heb ik uit twee verschillende kerstkaarten geknipt. Om de kerstsfeer nog wat te verhogen heb ik de hengsels van de tas met het goudkleurige Washi tape omwikkeld.
  • In mijn Black journal maakte ik op snelle makkelijke wijze een “To Do“ pagina en een pagina waarop je kunt invullen hoe je weekend er uit zag. Hiervoor gebruikte ik naast het Washi tape ook stikkers uit “Mijn bullet journal stickers deel 2“
  • Als laatste maakte ik drie Tags / cadeau labels en een kaart. Bij de zwarte tag had ik met mijn snijapparaat (kan ook met grote pons) een vlinder uit het papier gehaald. Op een kleine tag in een kleur die bij het Washi tape past (dan ziet de achterkant er ook mooi uit) had ik washitape geplakt. Daarna de kleine tag op de achterkant geplakt. Met het zelfde tape twee stroken op de voorkant geplakt. Daarna met een sjabloon en gelpennen nog wat getekend op de tag. De andere twee tags had ik al eerder gemaakt en heb ik met een plaatje en wat washitape versierd. Voor de zwarte kaart nam ik een vierkante kaart en haalde aan de voorkant de helft van de kaart weg. Door het aanbrengen van washitape kreeg dit snel een mooi effect. Daarna alleen nog twee plaatjes erop plakken en met sjablonen en gelpennen wat cirkels erop gemaakt. Leuk hierbij was dat de gelpennen van “mijn Black journal Pennenset“ hier precies bij paste wat kleuren betreft.

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20201209-0003Al met al een prachtige set wat mij betreft.

Links

Mijn Black Journal
Mijn Black Journal Pennenset
Mijn Bullet journal stickers deel 2

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20201209-0004

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20201210-0001

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20201209-0005

Achterflap

In de washitapetoren van ‘Mijn black journal’ vind je wel 15 rolletjes washitape: tien rolletjes van 15 mm breed en vijf rolletjes van 8 mm breed. Onmisbaar, want washitape vrolijkt je black journal niet alleen op, het is ook erg handig. Je maakt er makkelijk kolommen mee, deelt je lay-out simpel in of gebruikt het om aan de hand van kleurcodes razendsnel door je journal te navigeren. En de washi’s zijn ook nog eens prachtig om te zien: door hun felle kleuren spatten de patronen, glitters en effen tapejes van je zwarte papier af. Je journalleven staat op het punt om een stuk makkelijker en kleurrijker te worden!

Boekgegevens

9789045326054

Titel :Mijn Black Journal – Washitape
Auteur :Mus Creatief
Uitgever :BBNC Uitgevers
Verschenen :November 2020
ISBN :9789045326054
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.