Bespreking: Hoera – 8 jaar moppenboekGelezen

9789044761771

Mijn, inmiddels volwassen, zoon heeft als kind ooit eens een moppenboek voor zijn verjaardag gekregen en dat was een schot in de roos. De gulle gever zorgde ervoor dat wij te pas en te onpas moppen te horen kregen van onze glunderende zoon die er zelf ook erg om zijn moppen moest lachen. Een moppenboek cadeau geven aan een kind dat graag moppen verteld en hoort is denk ik ook nu nog een goede zet.

Bij uitgeverij Deltas is er nu een moppenboekje verschenen speciaal voor een kind dat 8 jaar wordt: Hoera 8 jaar! Moppenboek, voor het grappigste feestvarken.
Het boekje staat vol met moppen waarbij rekening gehouden wordt met de leeftijd van het kind. De lay-out is ruim en het lettertype is duidelijk en groot zodat het makkelijk leest. Bij de moppen staan kleine, vaak vrolijke illustraties in dezelfde kleur als de tekst (oranje).
Het taalgebruik is eenvoudig zonder kinderachtig te zijn.

Ik heb het boek uitgeprobeerd op mijn zoon, en hoewel hij een aantal moppen (uiteraard hij is volwassen) al kende moest hij om andere moppen glimlachen of breeduit lachen.
Wat mij betreft dus absoluut een cadeau tip.

Het boek is er ook voor een zevenjarige…

Achterflap

Happy birthday !

Je wordt maar één keer 8 jaar en daarom hebben we voor jou de grappigste moppen verzameld in dit leuke boekje. Lees de moppen, vertel ze verder aan je vrienden en word de beste moppentapper van allemaal.

Mama mag ik nog wat lezen totdat ik in slaap val?
Ja maar geen minuut langer…

Boekgegevens

9789044761771

Titel :Hoera, 8 jaar! Moppenboek voor het grappigste feestvarken
Auteur :ZNU
Uitgever :Uitgeverij Deltas
Verschenen :Februari 2022
ISBN :9789044761771

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.