Bespreking: Happy Birthday! KleurkalenderCreatief, Gelezen

9789044759648

Bij uitgeverij Deltas is er onlangs een verjaardagskalender om zelf in te kleuren verschenen: Happy Birthday Kleurkalender. Leuk om zelf te doen of aan iemand die van kleuren houdt cadeau te doen. Na het kleuren heb je een handige en persoonlijke verjaardagskalender waar je nog lang plezier van kunt hebben. Fijn om iets waar toch heel wat uren werk in is gaan zitten, terug te zien en te gebruiken.

De afmeting van de kalender is 31 bij 25,4 cm, een lekker grote kalender dus. De afbeeldingen, maanden zijn gedrukt op extra dik papier om doordrukken te voorkomen. Tijdens het inkleuren met diverse materialen zoals, stiften, fineliners, verfstiften, gelpennen en waterverf is er inderdaad niets doorgedrukt. Toch heb ik voor de zekerheid altijd een vel papier onder de maand die ik aan het kleuren was gelegd. Mocht je met alcoholstiften of markers gaan werken leg er dan zeker iets tussen want die gaan door ieder papier heen.

Veel van de tekeningen zijn erg fijn en gedetailleerd, het gebruik van fineliners vond ik dan ook erg prettig.
De kleurplaten zijn gevarieerd en nodigen uit om aan de slag te gaan. Ik vind alle twaalf de maanden de moeite om mee aan de slag te gaan. Het stevige papier geeft niet alleen een luxe uitstraling aan de verjaardagskalender maar is ook prettig om op te werken.

Ik heb er 4 ingekleurd om een idee te geven van wat je van de kleurplaten kunt verwachten. De anderen ga ik ook nog doen en zal ik hier of op mijn Facebookpagina laten zien als ze klaar zijn.

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210703_0003

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210703_0004

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210703_0005

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210703_0006

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210703_0007

Achterflap

Laat je creativiteit de vrije loop en tover deze verjaardagskalender om tot een echte eyecatcher in je interieur! Kwalitatieve afwerking met goudkleurige wire-o binding en ophanghaakje en gedrukt op extra dik papier om doordruk te voorkomen.

Boekgegevens

9789044759648

Titel :Happy birthday! Kleurkalender
Auteur :ZNU
Uitgever :ZNU
Verschenen :Juni 2021
ISBN :9789044759648
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.