Bespreking: Artjournal by Julia WoningGelezen

9789045325361

Sinds ik bij een workshop bij Julia Woning kennis maakte met het werken in een Artjournal ben ik verkocht en heb ik er een leuke creatieve hobby bij. Ondertussen heb ik al heel wat van de boeken en de stempels / stencils van Julia in mijn bezit om in mijn artjournals mee aan de slag te gaan.

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200831-0001Er zijn nu twee nieuwe producten van Julia Woning verschenen: Een Artjournal dat ik vandaag op mijn blog bespreek en een Artjournal workshop boek met alle in en outs van het werken in een Artjournal. Mijn bespreking van dit boek kun je hier vinden.
Het workshopboek en het Artjournal hebben dezelfde vrolijke cover die ik erg mooi vind om te zien. Voor degene die beide boeken willen aanschaffen is er heel handig voor gezorgd dat het workshop boek in de omslag van het Artjournal past en zo dus heel gemakkelijk samen mee te nemen zijn.

informatie over het Artjournal

  • Het heeft een imitatie leren band. In het – wat mij betreft onwaarschijnlijk geval dat je de cover niet zo mooi vindt – dan is de omslag vrij gemakkelijk om te keren.
  • In het Artjournal zitten 4 uitneembare boekjes met in totaal 64 pagina’s, die elk doormiddel van een elastiek in de band bevestigd zijn. Dat de boekjes uitneembaar zijn werkt erg prettig en heeft daardoor zeker meerwaarde.
  • De boekjes zijn van bruin kraftpapier zodat je ze zelf naar wens kunt versieren. Hierbij kun je natuurlijk alle kanten op, totaal verschillende voorkanten maken of juist alles in 1 thema.
  • Het formaat van de boekjes is 176 x 250 mm. Veel ruimte dus om wat te gaan creëren, maar niet zo groot dat je geen idee hebt hoe je de pagina vol krijgt.
  • Om het Artjournal zit een elastiek om alles goed bij elkaar te kunnen houden.
  • De boekjes bevatten 200 grams crèmekleurig papier. Stevig papier waarmee je met allerlei materialen goed en fijn kunt werken. Ik heb er van alles in geprobeerd en het papier blijft erg mooi en glad ook als je er met natte materialen of water in werkt.
  • De omslag is vrolijk en inspirerend.

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200909-0005

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200909-0004

Voor deze bespreking heb ik de 4 boekjes versierd en een aantal artjournalpagina’s gemaakt.

Hierbij heb ik me laten inspireren door het Artjournal workshop boek van Julia Woning. Hierbij heb ik veel gebruik gemaakt van de stencils en stempels van Julia Woning omdat ik die ontzettend leuk vind. Maar je kunt natuurlijk met alles aan de slag gaan wat jij zelf leuk vindt

Met de mooie omslag, de uitneembare boekjes en het fijne papier vind ik dit absoluut een aanrader.

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200909-0006

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200909-0003

Boekgegevens

9789045325361

Titel :Art Journal by Julia Woning
Auteur :Julia Woning
Uitgever :BBNC Uitgevers
Verschenen :April 2020
ISBN :9789045325361
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.