De kronieken van Ulriach de Waanzinnige 6: Het teken van Drie – Atalanta NèhmouraRecensie, 4 sterren, FantasyWereld

9789492337337

Aïn gaat een mooie tijd tegemoet. Hij gaat trouwen met de liefde van zijn leven en eerdaags wordt hij tot koning gekroond. Vrede lijkt in het verschiet te liggen nu hij de hulp heeft van machtige magiërs en een sterk leger.

De slangengodin Hyadra is door de dood van haar draak echter bezeten van wraak en wil Aïn daarvoor straffen. Ze is van plan hem te laten lijden voor ze hem doodt, door alles wat hem lief is te vernietigen. Er is maar één manier waarop ze kan zegevieren: een bondgenootschap met een duistere en gevreesde macht. Hyadra wordt hierdoor steeds sterker en niets lijkt haar plan nog in de weg te kunnen staan. Maar wil zij alleen Silkon veroveren en Aïn uit de weg ruimen of staat er nog veel meer op het spel?

Ondertussen probeert Dask ten koste van alles Aïn en de rest van de wereld te beschermen en lijkt hierbij de grens tussen goed en kwaad uit het oog te verliezen. De tijd die Ulriach de Waanzinnige aanduidde als “De periode van tweespalt, het moment waarop of de duisternis of het licht overwint“ is aangebroken.

Boekgegevens

9789492337337

Titel :De kronieken van Ulriach de Waanzinnige 6: Het teken van Drie – Atalanta Nèhmoura
Auteur :Atalanta Nèhmoura
Uitgever :Nimisa Publishing
Verschenen :April 2018
ISBN :9789492337337

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Op Elfia was voor het eerst “Het teken van drie“ (deel 6 van de kronieken van Ulriach de Waanzinnige) van Atalanta Nèhmoura te koop. Voor Fantasywereld mocht ik het boek al (als pdf) lezen vóór het verscheen. Mijn recensie kun je hier vinden. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.