Fotoverslag Elfia 2018Fotoverslag, Nieuws

Zaterdag 21 april ben ik met Jeroen naar Elfia geweest waar een een ontzettend leuke dag hebben gehad. Het was een zonnige droge dag en de sfeer was opperbest. Er waren weer veel mensen naar Elfia gekomen waarvan vele in prachtige outfits, ieder jaar is dat weer een lust voor het oog.

Jeroen heeft veel foto’s genomen, een aantal kun je hier zien, voor nog meer foto’s kun je kijken op zijn website.

We zijn de hele dag gebleven tot aan de lasershow om 21.00 uur aan toe. Geweldig, maar ook doodvermoeiend, zeker wanneer je zoals ik een wat zwakke conditie heb. Maar twee keer languit op het gras een tijdje rusten deed wonderen en met zoveel zittende en liggende mensen om me heen kon ik me echt wel even ontspannen.

Naast genieten van de sfeer en de outfits hebben we lekker langs de kramen gelopen, zijn we naar een vuurshow geweest, hebben we naar muziek geluisterd en …….
Natuurlijk ben ik langs de stands met boeken geweest en gingen er een aantal boeken mee naar huis. Als je daar meer over wil lezen / foto’s wilt zien kun je hier terecht.

Maar nu vooral een aantal mooie foto’s die Jeroen gemaakt heeft.

5 antwoorden
 1. Will
  Will zegt:

  Ik ben enige jaren geleden ook een keer naar Elfia geweest met mijn man en toen ben ik gevallen op het parkeerterrein en heb ik mijn pols bezeerd.
  Heb daar nog de hele middag mee gelopen in een mutella en bij thuis komst bleek ik mijn pols gebroken te hebben.

  Dat was niet zo leuk, een dagje uit met een nare bijsmaak. Maar toch heb ik nog erg genoten van al die prachtige kostuums en voorstellingen.
  Ben van plan er nog een keertje naar toe te gaan.
  Trouwens mooie foto’s hebben jullie daar gemaakt. Is altijd weer een mooi festijn.

  Beantwoorden
 2. Elly
  Elly zegt:

  Wat een leuk verslag Connie…en je man had vast ook geen moeite met fotograferen van al die mooi aangeklede dames. Ik ga het eens in de gaten houden, want voor ons is de plek waar ze het houden niet zo ver. Bij kasteel De Haar toch? Leuk dat Peter de Willis er ook was, zijn Terra fabula boeken heb ik bij jouw verloting gewonnen en ik vond ze erg leuk. Mijn kleinzoon ook trouwens, die heeft ze allebei gelezen. Ik wist niet dat het derde deel uit was. dus die gaat op mijn verlanglijstje.Bedankt dat ik zo een beetje mee kan genieten.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] 2018 YALfest België in een vlog en 9 foto’s My Experiences At The Belgian YALfest 2018 Fotoverslag Elfia 2018 Edinburgh (voor boekennerds) Reizen: Edinburgh #1 Evenement: Spellslingerevent met Sebastien de […]

 2. […] Zaterdag 21 april was ik met Jeroen naar Elfia waar we een geweldige dag doorbrachten met onder ander het slenteren langs kramen, genieten van de mooie outfits, het bekijken van een lasershow en het luisteren naar muziek. Via deze link kom je bij het Elfia Foto verslag. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.