Bespreking: Sticker loverGelezen

9789045327129

De afgelopen tijd heb ik mij prima vermaakt met het boek Sticker lover van uitgeverij MUS Boeken. Eigenlijk hoef ik er weinig over te zeggen want de tekst op de achterflap (zie onderaan deze bespreking) vertelt het prima. Het is precies zoals daar staat: een boek vol met allerlei stickers waarmee van alles mogelijk is.

ConniesBoekenblog_JMF_R_20220612_0002Het is uitermate geschikt wanneer je allerlei soorten creatieve activiteiten leuk vind om te doen. Voor planning in je agenda of Bulletjournal vind je stickers met de dagen van de week, to do stickers en allerlei andere teksten. Daarnaast staat het boek vol met stickers in allerlei kleuren en maten en vormen. En in allerlei onderwerpen zoals bijvoorbeeld: feelgood, vakantie, liefde, seizoenen, motiverende teksten, praktische teksten, planten, natuur, stroken en vormen, teksten over koffie of boeken en nog veel meer.

Er zijn een paar sticker vellen in zwart wit en in felle kleuren, de andere sticker vellen hebben een grote variatie aan kleuren die wel allemaal een beetje dezelfde sfeer uitstralen zodat ze goed te combineren zijn.

ConniesBoekenblog_JMF_R_20220612_0003

Naast het gebruiken in Journals kan er natuurlijk veel meer zoals bijvoorbeeld: het versieren van een schrift, of notitieboek / het opvrolijken van agenda’s, studieboeken of zoiets / het maken van kaarten / een verpakking van een cadeau iets extra’s geven / het maken van labels / op een kaart die je geeft of verstuurt een tekst of leuke sticker erbij.

Het is een erg uitgebreid, fijn en handig boek waar ontzettend veel mee mogelijk is. Ik ben aan het knutselen / journaling gegaan om hier het een en ander te laten zien. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijke toepassingen.

Voor deze bespreking heb ik gemaakt:

Een paar Art Journal pagina’s
De basis voor de achtergronden was al gedaan. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig in diverse stadia van hoever het af is. Bij twee pagina’s heb ik (naast kleurmiddelen) alleen stikkers uit het boek gebruikt. Bij de andere heb ik het gecombineerd met knutsels die ik al eerder gemaakt had.

ConniesBoekenblog_JMF_R_20220612_0004Een Travel journal pagina
Je vakantie kun je heel fijn en creatief weergeven met deze stikkers

Voor de zwarte Bullet pagina heb ik een Bullet Journal en gelpennen van uitgeverij MUS Boeken gebruikt.

Mijn verslagen daarover kun je hier vinden:

https://conniesboekenblog.nl/2020/10/03/bespreking-mijn-black-journal-pennenset/

https://conniesboekenblog.nl/2020/09/28/bespreking-mijn-black-journal/

ConniesBoekenblog_JMF_R_20220612_0007

ConniesBoekenblog_JMF_R_20220612_0005
Kaarten
Ook hiervoor had ik al het een en ander liggen en heb dat gecombineerd met de teksten en de stikkers uit het boek. De baby kaart is voornamelijk gemaakt met stikkers uit het boek terwijl ik voor de kaart met booklover erop ook andere materialen heb gebruikt.

Labels
Hier heb ik er een flink aantal van gemaakt, niet alleen omdat het leuk en eenvoudig is om te doen maar ook omdat ik bijna door mijn labels heen ben. Ik vind het leuk om wanneer ik iets cadeau geef of een winactie op stuur voor mijn blog om er een label bij te doen. En om er dan een persoonlijke boodschap op te schrijven.

ConniesBoekenblog_JMF_R_20220612_0006De labels zijn van heel eenvoudig (uit gestanst uit een papierblok en stikkers erop) tot een klein Mixed media project (zoals de twee lange labels). Met spullen die ik al eerder gestanst / uitgeknipt / gekleurd / gestempeld of geverfd had ben ik in combinatie met het stikkerboek aan de slag gegaan.

Het resultaat: 8 verschillende labels die klaar liggen om te gaan gebruiken

Een Bullet Journal pagina
Om te plannen of agenda pagina’s te maken in een Bullet Journal (of in iets anders) vind je genoeg in dit boek. Ik heb een week planning gemaakt voor deze bespreking.

Achterflap

Sticker lover, het ultieme stikkerboek voor elk journal

Stickers zijn o zo fijn, ze zijn enorm veelzijdig: ze fleuren een pagina op. Ze verbergen foutjes, ze benadrukken iets belangrijks. Ze geven structuur. Ze zijn de finishing touch, of juist het begin van een pagina.
En je kunt ze voor alle soorten journals gebruiken.
Daarom is er nu sticker lover: alle stickers die je ooit nodig zou kunnen hebben, gebundeld in een (streepjes) boek. Van inspirerende reisstickers voor in je Travel Journal en praktische plakkers voor je Bullet Journal, tot kleurrijke klevers voor je agenda, Bullet Journal en Art Journal en alles daartussen: Dit boek heeft het allemaal.

Boekgegevens

9789045327129

Titel :Sticker Lover
Auteur :
Uitgever :MUS Boeken
Verschenen :Mei 2022
ISBN :9789045327129
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.