Bespreking: Mijn AgendaRecensie

9789044761047

Bij uitgeverij Deltas is onlangs een mooie agenda / jaarplanner uitgekomen.
Deze agenda heeft een harde cover, een handig leeslint en een elastiek om je agenda dicht te houden wanneer je de agenda mee wil nemen.
De zachtgroene voorkant met bladeren erop vind ik erg mooi om te zien, en ook in de binnenkant van komen deze kleuren en motieven terug.

Je kunt ieder moment van het jaar beginnen omdat wel de maanden en dagen al aangegeven staan maar je zelf de datums kunt invullen.
Hoewel computers, telefoons en dergelijke meer dan genoeg mogelijkheden hebben om je agenda bij te houden ben ik toch ontzettend verknocht aan mijn papieren agenda. Ik vind het handig om alles bij elkaar te hebben en om snel een overzicht te hebben van wat er in een week te gebeuren staat. Ook gebruik ik mijn agenda om er verjaardagen en andere belangrijke data in te zetten, gebruik ik het voor mijn blog planning en maak ik in mijn agenda to-do lijstjes. Daarnaast zet ik er allerlei afspraken in en vind ik het leuk om soms iets creatiefs in mijn agenda te doen.

Een goede papieren agenda is voor mij onmisbaar. De nieuwe agenda / jaarplanner van uitgeverij Deltas heeft precies wat ik zoek in op dat gebied
De indeling is heel praktisch en overzichtelijk.

  • Als eerste een verjaardagskalender waar je per maand de verjaardagen in kunt zetten. Zo heb je snel een overzicht voor het hele jaar.
  • Vervolgens wat pagina’s waarop je het een en ander in kunt vullen, zoals cadeau-ideetjes / wat ik dit jaar zeker wil doen / wat ik dit jaar wil bereiken
  • Bij iedere maand is er eerst een dubbele pagina met aan één kant een quote en de vermelding van wie deze quote is versierd met dezelfde bladeren en tinten als de voorkant. Op de andere pagina is er een maand overzicht met vier vakken: namelijk to-do lijst / wat ik graag wil doen / verjaardagen / feesten en evenementen. Handig om een maand overzicht te hebben en leuk om ook wat persoonlijke dingen op te kunnen schrijven.
  • Daarna is er steeds een dubbele pagina voor één week. Op de linkerpagina staat een weekkalender met de dagen onder elkaar en ruimte om afspraken en dergelijke neer te zetten. Op de rechterpagina is er een to do lijst met vakjes zodat je afkunt vinken wat je gedaan hebt. En een halve pagina voor notities. Hier kun je natuurlijk alle kanten mee op, iets creatiefs doen, persoonlijke opmerkingen maken….
  • Achterin staan nog twee gelinieerde pagina’s voor aantekeningen.

Het is een prachtige agenda / planner zowel wat vormgeving betreft als de praktische en handige indeling betreft.

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210703_0009

ConniesBoekenblog_JMF-6D-20210703_0008

Boekgegevens

9789044761047

Titel :Mijn agenda
Auteur :Diverse auteurs
Uitgever :Deltas
Verschenen :Juni 2021
ISBN :9789044761047

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.