Ik is een Young Adult-boek met een intrigerend onderwerp dat de lezer zeker aan het denken zal zetten

Als de vijftienjarige Daniël met de auto van zijn vader gaat joyriden krijgt hij een ongeluk en belandt hij in een rolstoel. Zijn onderlichaam is verlamd en Daniël zal de rest van zijn leven in een rolstoel moeten slijten. Tenminste, dat lijkt zijn toekomst. Maar drie jaar later ontdekt hij dat een groep wetenschappers onderzoek doet naar parallelle werelden. Iedere keer als je een belangrijke beslissing neemt, splitst je leven. Een versie van jezelf gaat door op het gekozen pad en je alternatieve ik leidt in een parallelle wereld het leven van de versie van jezelf die de andere keuze maakte.

Lees verder op FantasyWereld.

2 antwoorden
  1. Anoniem
    Anoniem zegt:

    Dank voor de mooie recensie, Connie. De optie die je miste (een uitwerking van de Daniël die in de rolstoel belandde) vond ik opvallend. Die zat er namelijk in toen ik met het boek startte! Ik heb hem geschrapte toen ik – tot mijn verrassing – merkte dat hij het verhaal van de andere D. verzwakte ipv aanvulde. Het werd te veel van het goede, wat dubbelop ook. Daarom besloten hem op de achtergrond te houden. Maar ik begrijp je commentaar!
    Margaretha

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.