Bespreking: Wenskaarten om in te kleuren – Uitgeverij DeltasCreatief

9789044759242

Half februari verschijnt bij uitgeverij Deltas een leuke set met 20 wenskaarten om in te kleuren.
Het zijn ansichtkaarten kaarten op stevig papier die dus prima verstuurd kunnen worden zonder te verkreukelen. Mocht je de kaarten toch liever in een envelop versturen dan heb je een grotere maat nodig dan de standaard enveloppen.
Zeker in deze tijd waarin we de mensen om ons heen veel minder zien dan wat we willen is een persoonlijk gemaakt kaartje een extra lief gebaar. Daarnaast is het ook nog eens leuk om te doen, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

De kaarten hebben allerlei teksten zoals: Hoera, je bent jarig / Zomaar / Dikke kus / Van harte gefeliciteerd / Veel liefs / Veel beterschap / Dankjewel / Happy birthday.
De afbeeldingen zijn gevarieerd van bloemen en dieren tot cupcakes en huizen. Bloemen zijn het meest vertegenwoordigd in de afbeeldingen, los of in combinatie met iets. De afbeeldingen zijn wisselend wat meer of wat minder gedetailleerd.
Het is een leuke en mooie set kaarten om mee aan de slag te gaan.

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20210209-0009

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20210209-0011

Voor deze bespreking heb ik een aantal kaarten gemaakt met verschillende materialen, maar er is natuurlijk veel en veel meer mogelijk. Je kunt het zo druk / rustig, eenvoudig / ingewikkeld, kleurrijk / naturel maken als je zelf wil.
Kinderen kunnen er ook naar hartenlust, glitters / stikkers / plaatjes….. opplakken om de kaart nog meer op te vrolijken. Ook is het een idee om er een plakhaakje achter te plakken zodat de ontvanger de kaart op kan plakken. Heerlijk toch om oma, opa of iemand anders blij te maken met een zelf gemaakte kaart. Ik vind het dan ook een erg leuke set.

Zelf heb ik de kaarten ingekleurd met: waterverf en aquarel potloden / stiften en fineliners / gelpennen en glitterpennen / pastelpotloden / glitterverf / verfstiften. De kaart met de luchtballonen heb ik een laagje met Embossing poeder gegeven en dat verwarmd met een heatgun zodat er een plastic laagje over de kaart heen zit.

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20210209-0010

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20210209-0012

Boekgegevens

9789044759242

Titel :Wenskaarten om in te kleuren
Auteur :ZNU
Uitgever :Centrale Uitgeverij Deltas
Verschenen :Februari 2021
ISBN :9789044759242
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.