Bespreking: Weekplanner – Floral BlackGelezen

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200823-0002

In september verschijnen bij de Paperstore collectie van uitgeverij Deltas een aantal erg mooie producten.
Onder andere twee kleurboeken en notebooks met verschillende motieven op de voorkant.
Daarnaast verschijnen er week planners / to do lijstjes / dagplannen en een menuplanner in drie verschillende uitvoeringen.

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200823-0003Voor deze bespreking heb ik van uitgeverij Deltas de weekplanner Floral Black ontvangen.
Deze planner heeft als voorpagina een zwarte achtergrond vol met bloemen en ziet er erg mooi uit.

Over de weekplanner

  • Deze planner heeft als voorpagina een zwarte achtergrond vol met bloemen en ziet er erg mooi uit. De voorkant is van stevig papier en kan wel tegen een stootje.
  • De planner is er ook in de motieven Pink Patterns en Tropical Flowers
  • Op iedere pagina staat een overzichtelijke indeling waarbij je voor iedere dag genoeg ruimte hebt om het een en ander op te schrijven. Ook is er een stukje voor algemene notities.
  • De pagina’s hebben nog geen maand of datum erop staan dus je kunt ze altijd gebruiken.
  • Op de voorkant staan bloemen, deze zijn ook te zien in een dunne sierrand aan de bovenkant en onderkant van de pagina.
  • De pagina’s waar de weekplanning op staan zijn van stevig papier. Dit vind ik belangrijk omdat het niet de bedoeling is dat je planning gaat scheuren of kreukelen gedurende de week dat je het gebruikt.
  • De maat van de weekplanner is 21 x 29,7 cm (A4).
  • Wanneer je de pagina’s niet eruit wil scheuren maar voor meerdere weken achter elkaar wil plannen dan gaat dat ook prima. De pagina’s zijn prima om te slaan en er kan gemakkelijk in de planner gebladerd worden zonder dat de pagina’s loslaten.

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200823-0004Zelf werk ik altijd met lijstjes en planners. Zo hou ik op een gemakkelijke manier overzicht over wat er moet gebeuren en hoef ik me niet druk te maken of ik iets vergeet.
Deze weekplanner vind ik naast erg mooi ook erg praktisch en prettig om mee te werken.

Ook voor kinderen kan een weekplanner erg handig zijn, zeker wanneer ze wat extra structuur nodig hebben. Deze weekplanner kan daarbij prima helpen bijvoorbeeld door die iedere week samen in te vullen. En misschien met wat kleine stikkers of stiften wat te versieren.
Een werkrooster met de vaste afspraken / bezigheden maken met een van de pagina’s en deze ophangen is ook iets waar deze planner goed voor te gebruiken is.

ConniesBoekenblog-JMF-6D-20200823-0005Toen ik de weekplanner zag had ik meteen het idee dat dit ook een erg handige jaarplanner zou kunnen zijn. En dan wel een jaarplanner vol versieringen en plaatjes zodat ik het hele jaar mijn creativiteit terug zou zien.
Voor de dagen en maanden heb ik zowel stiften als stempels gebruikt. Op de achterkant van de pagina’s heb ik op allerlei manieren versieringen aangebracht. Van stikkers, uitgeknipte plaatjes tot stempelen. Ik was heel benieuwd of de planner dit aan kon want hier was die natuurlijk niet voor bedoeld. Maar de pagina’s konden het prima aan en bleven ook keurig vast zitten.

Ik kwam niet helemaal uit met mijn pagina’s voor een heel jaar. Dit was gemakkelijk op te lossen door er een paar vellen papier met plakband bij te plakken. Dit kwam doordat ik eerst nog wat pagina’s van december gemaakt had op de jaarkalender. En omdat ik voor een nieuwe maand steeds naar een andere pagina ging, ook als er maar 1 dag al opstond.
Wanneer je dat niet doet en gewoon doorgaat met de dagen op de pagina’s is deze weekplanner ook prima te gebruiken als jaarplanner.

Boekgegevens

9789044758733

Titel :Weekplanner – Floral Black
Auteur :Znu
Uitgever :Centrale Uitgeverij Deltas
Verschenen :September 2020
ISBN :9789044758733
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.