Lemniscaat NatuurlijkNieuws

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20190221-0001

Na het succes van Lemniscaat uit de kunst komt de uitgeverij nu met een nieuw fondsonderdeel: Lemniscaat natuurlijk. Dit zijn jeugdboeken speciaal over de natuur waarmee de jonge lezer kan kijken, speuren, ontdekken en zich kan verwonderen.

Om Lemniscaat natuurlijk onder de aandacht te brengen ga ik de komende tijd deze vier boeken van Lemniscaat lezen en recenseren. Ik heb er al door heen gebladerd en mijn eerste indruk is zeer positief. Ook mijn man en zonen aan wie ik de boeken liet zien reageerden enthousiast.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20190221-0011

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20190221-0014

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20190221-0016Dit is wat de uitgeverij schrijft over Lemniscaat Natuurlijk

We willen allemaal met onze kinderen de natuur in gaan en daar niet alleen lekker rondspringen maar ook hun ogen en oren de kost geven. Maar, vrij naar onze onvolprezen Johan Cruijff: je ziet het pas als je het weet. Want hoe mee je weet, hoe meer je ziet, en….hoe leuker het is in de natuur.

En als je even niet buiten rondbanjert, maar thuis op de bank zit, wat is er dan heerlijker dan samen een prachtig boek te bekijken en je te verwonderen over de natuur, de planten, en de dieren? De natuur van dichtbij, maar ook de natuur van ver weg.

Vreemde beesten, bedreigde diersoorten. Een wereld waar je steeds meer over te weten wilt komen.

Al de Lemniscaat natuurlijk-boeken zijn ook nog eens een lust voor het oog. De tijd dat natuurboeken saai waren ligt echt achter ons. Wij worden erg blij van de mooie boeken die wij wereldwijd tegenkomen en waarvan wij de mooiste hebben opgenomen in onze Lemniscaat natuurlijk-collectie. En als je goed om je heen kijkt, dan zie je soms de meest onverwachte beesten.

Op het moment ben ik aan het lezen in De Walvis begon aan wal dus de bespreking hiervan kunnen jullie snel hiervan op mijn blog lezen.

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Hier kun je meer informatie vinden over de Lemniscaat natuurlijk boeken. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.