Recensie: Draconis Memoria 2 – Het Legioen van VlammenFantasyWereld, 4,5 sterren, Recensie

9789024580118

In de wereld waar draken ondergeschikt waren aan mensen is de legendarische Witte Draak ontwaakt. Onder zijn leiding vallen draken steden aan en zorgen voor ravage en angst. En dit is nog maar het begin, want de Witte Draak heeft maar één doel: het vormen van een legioen van vlammen waarmee hij de hele wereld plat zal branden en vernietigen.

Clee heeft in een visioen de plek gezien waar hij antwoorden kan vinden over hoe de Witte Draak verslagen kan worden. Samen met aantal andere dappere avonturiers reist hij naar het zuiden, in de hoop de wereld te kunnen redden. Het brengt hen naar een uitgestrekt gebied met pakijs en nauwelijks te bevaren wateren. Daar belandt hij diep onder het ijs in een grot vol wonderen en gevaren en hier doet hij ook verbazingwekkende ontdekkingen en ontmoet hij een mysterieuze vrouw.

Ondertussen infiltreert Lizanne in de meest gewelddadige en gevaarlijke gevangenis op aarde om de hand te kunnen leggen op een geniale uitvinding die de wereld en de geschiedenis totaal kan veranderen. Ook het keizerrijk aast op deze uitvinding zodat zij nog meer gevaar loopt. Zullen de reis van Clee en de zoektocht van Lizanne het tij kunnen keren? Is de wereld nog te redden?

Boekgegevens

9789024580118

Titel :Het Legioen van Vlammen
Auteur :Anthony Ryan
Uitgever :Luitingh Sijthoff
Verschenen :Maart 2018
ISBN :9789024580118

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.