Recensie: Een rimpel in de tijd – Madeleine L’EngleRecensie, 2,5 sterren, FantasyWereld

9789024580606

De vader van de dertienjarige Meg Murry is spoorloos verdwenen en in haar omgeving is iedereen er van overtuigd dat hij zijn gezin in de steek gelaten heeft. Koppig als ze is blijft Meg echter geloven dat er een goede reden moet zijn waarom haar vader nog altijd niet teruggekomen is. Wanneer ze kennis maakt met de vreemde en excentrieke mevrouw Wazda en haar 2 vriendinnen hoort ze meer over haar vader. Hij is tijdens zijn onderzoek naar tijdreizen gevangen genomen door een duistere macht die het hele universum in zijn macht wil krijgen.

Mevrouw Wazda neemt Meg, samen met haar geniale broertje Charles Wallace en hun vriend Calvin, mee op een gevaarlijke missie door tijd en ruimte om hun vader te bevrijden. Hierdoor komen ze in aanvaring met een enorm kwaadaardig wezen dat “HET“ genoemd wordt. Lukt het Meg en Charles Wallace om hun vader te bevrijden? En kunnen ze de macht en aantrekkingskracht van “HET“ weerstaan?

Boekgegevens

9789024580606

Titel :Een rimpel in de tijd
Auteur :Madeleine L’Engle
Uitgever :Luitingh-Sijthoff
Verschenen :maart 2018
ISBN :9789024580606

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.