Half-vampier Cat Crawfield werkt bij een geheime tak van Homeland Security, waar ze samen met haar team jaagt op moordlustige vampiers. Cat is goed in haar werk en ze wordt dan ook gevreesd in de wereld van de ondoden, waar ze vanwege haar bloedrode haren de bijnaam De Rode Dood heeft gekregen. Slechts één vampier, haar machtige en sexy ex Bones kent haar ware identiteit. Alleen heeft ze hem, nadat ze hem vier jaar geleden heeft verlaten, niet meer gezien. Als Cat zelf het doelwit van vampiers wordt is Bones de enige die haar kan helpen. Al snel blijkt dat de aantrekkingskracht tussen Cat en Bones groter is dan ooit, ondanks dat hun relatie gedoemd is om te mislukken. Als Cat een schokkende ontdekking doet gaat ze twijfelen of een relatie met Bones misschien toch mogelijk is. Maar wat wil ze riskeren om daar achter te komen?

Lees verder op FantasyWereld.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.