Driesterrenkroon

Recensie: Driesterrenkroon – J.D. RhinehartRecensie, 3 sterren, FantasyWereld

Driesterrenkroon  is een spannend, soms zelfs gruwelijk verhaal vol vaart en wendingen.

Duizend jaar lang al heeft Toronië niets dan oorlog gekend, de bewoners verlangen naar vrede. Maar het land wordt geregeerd door Brutan, een genadeloze koning die het leven van zijn onderdanen zwaar en mistroostig maakt. Gelukkig is er hoop in de vorm van een oude profetie, waarin gezegd wordt dat de koning vader zal worden van een drieling. Deze drie koningskinderen zullen hun vader doden en in zijn plaats regeren. Pas als zij de troon bestijgen zal Toronië vrede kennen. Wanneer Tarlan, Elodie en Agulfus geboren worden wil de koning hen doden. Om ze te beschermen worden ze verbannen naar verschillende uithoeken van het land.

Boekgegevens

Driesterrenkroon

Titel :Driesterrenkroon
Auteur :J.D. Rhinehart
Uitgever :Manteau
Verschenen :Maart 2016
ISBN :9789002260049
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.