De stad van de Alchemist

Recensie: De Verborgen Universiteit 3: De stad van de Alchemist – Natalie KochRecensie, 4,5 sterren, FantasyWereld

[av_post_meta]

Alexa Westerhof heeft ontdekt en openbaar gemaakt dat haar vader als student betrokken was bij een geheim en verboden onderzoek onder leiding van Artemus Jones. Een onderzoek waarbij twee studenten (waaronder haar vader) omkwamen en een ander spoorloos verdween. Twintig jaar hebben de betrokken studenten en Artemus hierover gelogen en gezwegen, maar nu is de waarheid bekend geworden en dat heeft grote gevolgen. Artemis moet terecht staan voor zijn betrokkenheid bij de gebeurtenissen en twee docenten zijn ontslagen waarvan er 1 spoorloos verdwenen is. Meerdere personen hebben belangstelling voor de verboden magie die beschreven staat in de geschriften van de zeventiende-eeuwse Morgenstern en gaan met verschillende motieven ernaar op zoek. Er gaan geruchten dat de magie die daarin beschreven staat de wereld totaal kan veranderen, ten goede of ten kwade.

Boekgegevens

De stad van de Alchemist

Titel :De Verborgen Universiteit 3: De stad van de Alchemist
Auteur :Natalie Koch
Uitgever :Uitgeverij Q
Verschenen :Januari 2016
ISBN :9789021457673

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.