Hugh Howey is een meesterlijke verteller die je als lezer meesleurt in de emoties en gebeurtenissen van de personages. Op overtuigende wijze heeft hij een beklemmende en grimmige toekomst geschetst…

Na al haar beproevingen is Juliette weer terug in silo 18, voor altijd veranderd. Ze was uitgezonden om te sterven, maar overleefde en kwam achter de schokkende waarheid: Het idee dat alleen háár silo de verwoestingen had overleefd bleek niet te kloppen, er zijn nog veel meer silo’s, die allemaal gestuurd en beheerst worden door de machthebbers van silo 1. Juliette is woest over de manipulaties van silo 1 en zint op wraak. Maar eerst wil ze Solo en de kinderen uit silo 17 redden en de waarheid bekend maken. Het ontgaat Juliette hoeveel angst en onrust haar onthullingen bij de bewoners oproepen. Een opstand dreigt en deze keer tegen haar.

Lees verder op FantasyWereld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.