Mooie zoektocht van een jonge vrouw naar wie ze is en wat ze echt wil

De vijftienjarige Hadewig heeft veel vragen waar ze een antwoord op wil hebben. Wie is bijvoorbeeld haar vader en waarom praat haar moeder nooit over hem? Wat is de reden dat ze van haar moeder beslist niet op mag vallen? Wanneer ze haar moeder met deze vragen confronteert, ontdekt Hadewig dat ze uit een andere wereld komt. In deze wereld behoort ze tot een machtige familie met magische krachten: de Aldych. Uit angst voor de rituelen die haar dochter daar te wachten stonden, was haar moeder jaren geleden gevlucht uit deze wereld.

Lees verder op FantasyWereld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.