Bobbie en Emma op een notitieboek van Studenten drukwerkNieuws

 

 

In de september feestmaand mocht ik van Studenten drukwerk een van hun notitieboeken verloten. De winnaar heeft me ondertussen laten weten dat het gelukt is en dat ze er heel erg blij mee is. Iets wat ik me heel goed voor kan stellen gezien mijn eerdere ervaringen met het bestellen van notitieboeken bij Studentendrukwerk. De notitie boeken zijn hardcover, vrij dik en de gekozen afbeelding staat er prachtig op.

Voor wie Studenten drukwerk nog niet kent, zet ik hier kort wat informatie. Onder aan het blog staan er links voor wanneer je een kijkje wil kijken op hun site.

Studenten drukwerk
Zoals de naam het al zegt kun je hier als student terecht voor van alles dat je nodig hebt voor het uitprinten / inbinden van verslagen, scripties en dergelijke. Er is een aparte categorie op de site hiervoor waar je de diverse mogelijkheden kunt bekijken. Wanneer je gaat bestellen kun je direct je eigen PDF of Word bestand uploaden, de gewenste opties selecteren en bestellen.

Maar ook als niet student is dit absoluut de moeite waard. Er zijn nog een flink aantal andere producten te bestellen, zoals bijvoorbeeld wanddecoraties / foto’s / cadeaus / schoolspullen / banners / visitekaartjes… Alles kun je personaliseren naar eigen wens met bijvoorbeeld foto’s.

Van Studentendrukwerk mocht ik een notitieboek bestellen om mijn ervaringen op mijn blog te delen. Ik heb gekozen voor een notitieboek met foto’s van Bobbie en Emma erop. Een foto van een vakantie in Zeeland waar ze zich kostelijk vermaakt hebben op het strand (de verplichte douchebeurt na afloop waren ze minder over te spreken). En een foto van ieder in hun hoedanigheid als “notarishond“, Bobbie en Emma kiezen de winnaars voor de winacties. Ik schrijf alle namen op stukjes papier, verfrommel ze en doe ze in een bak. Daarna gaan er lekkere hondenbrokjes bij die een van de honden mag zoeken. Natuurlijk vallen er dan papiertjes naast en het eerste lootje dat er naast valt bepaald wie de winnaar is.

Het notitieboek bestellen ging erg gemakkelijk en het resultaat mag er zijn. Voorlopig ga ik dit notitieboek nog niet gebruiken. Na onze verhuizing komt het in de huiskamer kast te staan.

https://www.studentendrukwerk.nl/
https://www.studentendrukwerk.nl/producten/schoolartikelen/notitieboeken
https://www.studentendrukwerk.nl/producten/overig/t-shirt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.