Connie’s Boekenblog staat in de VriendinNieuws

Een tijdje terug werd ik benaderd door het tijdschrift Vriendin of ze mij mochten interviewen over mijn boekenblog. In het blad zou een artikel komen over De magie van boeken en daarvoor wilde ze een aantal vrouwen met een passie voor boeken wat vragen stellen.
Ik vond dit een beetje spannend maar vooral erg leuk en had een paar weken geleden een gezellig telefonisch interview.

Deze week is het blad verschenen en ik vind het een leuk artikel geworden dat ik graag met jullie wil delen. Het zijn vier verhalen over boekliefhebbers: een boekenverkoopster, iemand die boeken verzamelt, een bibliothecaris en ondergetekende met een Boekenblog.

 

Met vriendelijke groeten,

Connie

3 antwoorden
 1. Mi van Neer
  Mi van Neer zegt:

  Leuk artikel en toffe foto van jou en hond op de bank! Wat fijn dat je blog zo gegroeid is. Ik volg je je nu al een paar jaar en lees vaak je recensies. Die lezen altijd lekker weg! Thanx!

  Beantwoorden
 2. Elly
  Elly zegt:

  Hallo Connie. Wat leuk, dat je met je verhaal in de Vriendin staat.
  Je blog volg ik wel en lees ook regelmatig je recensies. Fijn, zeker in deze tijden, om veel te mogen en kunnen lezen. Succes met je blog verder.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.