Boekpresentatie: Uitverkoren – Linda JansmaNieuws, Boekpresentatie

JMF-20170715-0006

Vandaag werd in Almere het tiende boek van Linda Jansma gepresenteerd. Uitverkoren is het tweede deel in de serie Cirkel van het kwaad. Wanneer het derde en laatste deel verschijnt is nog niet bekend maar het zal iets later zijn dan de fans van Linda van haar gewend zijn omdat ze nu met iets anders bezig is.

JMF-20170715-0018Onder het genot van een hapje en een drankje werd het boek gepresenteerd. Ilse Karman van uitgeverij De Crime Compagnie heette iedereen van harte welkom en vertelde trots dat dit het tiende boek is van Linda in 6 jaar En dat Linda weliswaar een herkenbare schrijfstijl heeft maar het iedere keer weer voor elkaar krijgt om een totaal ander boek te schrijven qua plot, personages en onderwerp. Ze hoopt dan ook zeer dat er nog vele boeken zullen volgen.
Linda nam hierna kort het woord en vertelde dat er bij iedere presentatie iemand van ver kwam om er bij te zijn. En omdat ze dat enorm waardeert kreeg deze dame het boek van Linda.
Daarna was het tijd om wat te kletsen of een boek te laten signeren.

JMF-20170715-0003

Schaduwkinderen, deel 1 van de serie, is een ijzersterk en actueel boek en ik ben dan ook heel benieuwd naar dit boek. De achterflap is in ieder geval weer veelbelovend

Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Jules weet niet waarom en ze kan het haar broer niet vragen omdat hij inmiddels opkom het leven is gebracht. Terwijl Jules blijft zoeken naar antwoorden, krijgt ze tijdens haar werk als officier van justitie te maken met twee sterfgevallen, die leiden naar een sekte. Voor ze het door heeft is Jules in de greep van de charismatische sekteleider die meer over haar verleden weet dan hij loslaat ….

 

Klinkt goed toch ? Ik ga het boek lezen en laat het jullie weten hoe ik het boek vind.

JMF-20170715-0007

JMF-20170715-0024

JMF-20170715-0011

6 antwoorden
 1. Christie
  Christie zegt:

  Ik heb dit boek net uit. Wat was het weer spannend! Ik kan niet wachten tot deel 3 van deze thrillerserie er is.. Daarom heb ik gezocht op Internet en kwam ik zodoende op uw site. Nu weet ik dat ik nog even geduld moet hebben. Bedankt voor deze bijdrage met mooie foto’s.

  Beantwoorden
 2. Elly
  Elly zegt:

  Leuk, dat je erbij kon zijn Connie………….ik moet zeggen dat ik het 1e deel nog niet gelezen heb, maar ik heb hem wel op de plank staan…..
  Nu het tweede deel op mijn verlanglijstje zetten. Judaskus en Kwetsbaar heb ik gelezen en die smaakten naar meer.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Mijn verslag van de boekpresentatie kun je hier vinden. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.