Zomeractie bij BookchoiceNieuws

Vanaf het moment dat Bookchoice startte (toen nog onder een andere naam) ben ik lid en ondertussen heb ik flink wat mooie boeken op mijn ereader staan die ik graag nog wil lezen. Ook zijn er een aantal boeken die ik niet direct zou kopen maar waarvan ik het wel leuk vind dat ze nu van mij zijn zodat ik eens kan kijken of ik het wat vindt.
Iedere maand zit er genoeg bij om het abonnement voor mij de moeite waard te maken.

In de zomer wordt vaak nog meer gelezen dan in andere periodes van het jaar daarom vind ik het de moeite om de zomeractie van Bookchoice onder jullie aandacht te brengen.

Op dit moment heeft Bookchoice de actie dat lezers 3 maanden lang voor 50% kunnen genieten van de boekenselectie. Wat inhoudt dat je voor slechts €1,99 per maand tot 24 boeken krijgt als e-book en luisterboek.
Deze actie is slechts tijdelijk geldig (hoogstwaarschijnlijk t/m 15 augustus).

Wanneer je het kortingsabonnement afsluit gaat het direct in. Je kunt dus niet kiezen wanneer je het in wil laten gaan.
Dit is mogelijk als start van een jaar abonnement waarbij je korting krijgt op de eerste drie maanden. Maar wanneer je alleen in de zomermaanden wat extra leesvoer wil hebben kun je het ook voor alleen 3 maanden met korting afsluiten. Je moet dan wel opletten dat je het abonnement weer afzegt, anders loopt het door voor de gewone prijs
Mijn tip: doe dat gelijk bij het afsluiten, dan kun je het ook niet vergeten.

Via de link die hier onder staat kun je hier meer over lezen en de boeken zien van juli, augustus en september
Voor mij springen deze boeken eruit, maar dat kan natuurlijk voor iedereen verschillend zijn.

Juli 
Lee Child – Blauwe maan
B.A. Paris – Het dilemma
Sally Thorne – 99 procent van mij

Augustus
Jenny Colgan – Zomer in de kleine bakkerij
Harlan Coben – Wild
Nicci French – In hechtenis

September
Corine Bomann – Agneta’s erfenis
Jet van Vuren – Gifspoor
M.J. Arlidge – Nog lange niet.

De link naar boekchoice: http://www.bookchoice.com/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.