31 mei – Nimisa dagNieuws

nimisaIeder jaar genieten Jeroen en ik weer van festivals zoals Castlefest en Elfia en zien we daar al weken van te voren naar uit. Eén van de vele dingen die we daar zo leuk aan vinden is het contact met de vele fantasy auteurs die er met hun boeken staan. Ondertussen hebben we daar al heel wat auteurs ontmoet en boektn gekocht en gelezen. Dat is op het moment helaas niet mogelijk wat erg jammer is.
Gelukkig zijn mensen inventief en hebben een aantal auteurs en uitgevers mogelijkheden gevonden om op een andere manier met hun lezers in contact te blijven. Er zijn op social media al meerdere leuke online events geweest.

Op 31 mei is er weer een online event: De Nimisa dag, Nimisa Publishing House’s eerste Facebook Fantasy Festival! Geheel gratis, maar voor de panels en workshops moet je wel inschrijven. Een groot aantal van de auteurs heb ik al meerdere keren ontmoet en ook heb ik een flink aantal van de boeken van Nimisa auteurs gelezen. Dit belooft wat mij betreft dan ook een leuke dag te worden.

Informatie Nimisa dag

Een dag vol interviews, workshops, wedstrijden en speurtochten. Nimisa-auteurs Joost Uitdehaag, Rik Raven, Marieke Frankema, Atalanta Nèhmoura, Mark van Dijk, Rianne Werring en Wouter van Gorp nemen je mee in de belevingswereld van de auteur, vertellen over het schrijf- en uitgeefproces, staan je bij in een wedstrijd Flash Fiction en staan van 10 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags paraat om al jouw boek- en schrijfgerelateerde vragen te beantwoorden!

Naast wedstrijden waarbij mooie prijzen te winnen zijn, geldt er gedurende de hele dag 10% korting op het GEHELE Nimisa-assortiment! Wil je een thriller, fantasyroman of kinderboek van één van deze auteurs? Sla dan op 31 mei je slag! 🙂

Tot slot: iedere deelnemer krijgt een digitale goodiebag, met o.a. een ebook met verhalen van de zeven auteurs. Gratis en voor nop!

Komt dat zien, komt dat meemaken: zondag 31 mei, bij u op het laptop-, PC-, tablet- of mobiele beeldscherm! Een uniek evenement, te beleven vanuit het comfort van uw luie stoel/bank/hangmat.

Van 10 tot 5, de hele dag, Nimisa Dag!

Hoofdtekst

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.