Bespreking: Feeling Plantastic plannerGelezen

ConniesBoekenblog-JMF-20190728-0033

Deze keer bespreek ik hier de Feeling Plantastic planner van Mus Creatief.
Deze planner is er in twee verschillende maten en kenmerkt zich door de bindwijze met plastic disks.
Dit zijn negen losse ronde schijven waarmee je de pagina’s bij elkaar houdt en waardoor je gemakkelijk pagina’s en tabs uit je planner kunt halen of toevoegen. Een ander voordeel van de disks is dat de planner plat open blijft liggen.
De disks die bij de planner zitten hebben allemaal dezelfde kleur en hebben het musje van Mus creatief erop staan.

ConniesBoekenblog-JMF-20190728-0037Er zijn een aantal aanvullingen in de Plantastic serie

 • Feeling Plantastic Style disks set. Dit zijn 6 keer 10 ringen in verschillende kleuren om je planner een meer persoonlijk tintje te geven of om zo nu en dan de look van je planner te veranderen. Het omzetten van de disks gaat makkelijk maar je bent er wel erven mee bezig voordat je de hele planner omgezet hebt. Het is handig dat er van iedere kleur een extra disk is mocht er eens een kapot gaat. Ook kunnen deze disks gebruikt worden om een deel van je planner weg te leggen als je niet het hele jaar tegelijk mee wil slepen. Of zoals ik gedaan heb je losse vellen van een van de uitbreidingen er in doen. Zo kun je ze pakken wanneer je ze nodig hebt en slingeren ze niet los rond of je kunt het als apart boekje gebruiken.
 • Feeling Plantastic expander disks. Dit zijn 10 grote disks in dezelfde kleur voor wanneer je in de planner nog vele andere papieren wil doen. Ik heb op het moment de grote ringen in mijn planner zitten zodat ik later makkelijk nog notitie vellen of andere kan toevoegen aan mijn planner zonder dat het te vol gepropt wordt. Ook hier is er weer 1 reserve disk.
 • Feeling Plantastic sheets: Er zijn vier verschillende sets verkrijgbaar: Fitness sheets / Notes sheets / Food sheets en School sheets

ConniesBoekenblog-JMF-20190728-0034De fitness sheets bevatten:

 • 52 weken fitness tracker
 • 5 fitness goals
 • 20 workouts
 • 5 persoonlijke records

De food sheets bevatten:

 • 52 weken maaltijdplanner
 • boodschappenlijstjes
 • favoriete recepten
 • 3 kartonnen pockets

De school sheets bevatten:

 • 52 weken lesplanner
 • leerdoelen
 • lesroosters
 • cijferlijsten

ConniesBoekenblog-JMF-20190728-0036

De notes sheets bevatten: 4 keer 20 verschillende pagina’s om van alles te noteren.

Feeling Plantastic stickers: Bijpassende stickers om je planner te personaliseren en op te pimpen.

Ik heb nog niet gezien dat er navullingen voor de planners zijn, zodat je na een jaar niet weer de hele set inclusief ringen moet kopen.

ConniesBoekenblog-JMF-20190728-0039

De planner
De cover van de planner heeft mooie pastelkleuren en ziet er in combinatie met de disks erg leuk uit. Wel merkte ik dat de cover wat kwetsbaar is en zeker niet gebogen mag worden, dan komt er direct een scheurtje in.

Het is een planner voor twaalf maanden zonder data. Dus je kunt beginnen wanneer je wilt. Aan het begin van de planner staat een jaarplanning.
De maanden zijn aangegeven met tabbladen waarop bij iedere maand lieve / leuke spreuk staat.

Iedere maand begint met een dubbele pagina waarop een maand kalender van deze maand staat. Handig om meteen een maandoverzicht te hebben waarin je belangrijke datums / afspraken in een opslag kunt zien.

ConniesBoekenblog-JMF-20190728-0038Daarnaast is er een lijstje met “wat te doen in deze maand / een verjaardagslijstje / een belangrijke dingen lijstje en de goals van deze maand. Dat het goals in het Engels zijn i.p.v. doelen in het Nederlands vind ik geen punt.

ConniesBoekenblog-JMF-20190728-0040Daarna zijn het steeds dubbele pagina’s met de hele week erop beginnend met de maandag. Bij deze dubbele pagina’s staat steeds een klein maandkalendertje en een vakje voor Weekly Goals
De dubbele pagina’s hebben om en om roze en groene accenten om aan te geven welke dag het is.

De agenda is overzichtelijk en erg praktisch en in de maxi uitvoering is deze ook prima geschikt als familie planner. Ook ziet de planner er al zonder toevoegingen van stikkers of iets al aantrekkelijk uit dus wat mij betreft heb ik voor het volgende jaar al een top planner klaar liggen.
Zeker ook omdat ik de mogelijkheid heb om gemakkelijk en waar en wanneer nodig de notitie sheets kan toevoegen. Heel handig in maanden waarop ik op vakantie ga, verjaardagen vier, met mijn blogjubileum bezig ben of met andere zaken waarbij ik lijstjes maken handig vindt. Zo zitten ze altijd op de juiste plek en kom ik nooit ruimte tekort omdat ik zoveel toe kan voegen als ik nodig heb.

En er is de mogelijkheid om nog eens iets te gaan doen met de andere sheets.

Productgegevens

9789045324029

Titel :Feeling Plantastic MAXI
Auteur :Diverse auteurs
Uitgever :Mus Creatief
Verschenen :Juli 2019
ISBN :9789045324029
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.