Dagje CreabeursNieuws, Creatief, Fotoverslag

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0021

Zaterdag ben ik met naar Jeroen naar de Creabeurs in Rijswijk geweest iets waar ik al een tijdje naar uitgezien had. Zeker nu ik de laatste maanden naast lezen ook veel aan het knutselen en kleuren ben geslagen. Voor mijn verjaardag in augustus had ik van een aantal mensen geld gekregen om wat te gaan kopen op deze Creabeurs.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0022Dat geld had ik in een aparte envelop gedaan en weggelegd tot zaterdag toen ik die in mijn tas stopte.

Blijkbaar hebben veel mensen een envelop bij zich waarin ze gespaard hebben of waarmee ze een maximum afbakenen met wat ze uit willen geven. Toen ik na een tijdje rondneuzen, kijken en ideeën op doen bij een kraam kwam waar de stencils ongelofelijk in de aanbieding waren heb ik er daar een aantal gekocht.

Echt prachtig en ik ben er heel blij mee dat ik voor weinig geld zoveel mooie stencils heb kunnen kopen. Op het moment dat ik ging afrekenen en de envelop uit mijn tas haalde schoot de verkoper in de lach en zei dat dit de bekende beurs- envelop was.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0005ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0020Zit echt wat in om in een envelop of op een andere manier iets van een budget in je hoofd te hebben want er is zoveel moois te koop.

Ik had van te voren vrij goed in mijn hoofd waar ik voor wilde kijken: leuke teksten voor mijn Artjournal (ik heb een leuke stempel gevonden), stencils (prima geslaagd) en verder eventueel wat nieuws, een aanbieding die te mooi was om te laten lopen,of wat leuke kleine aanvullingen op mijn hobby spullen.

Het was erg leuk en ook inspirerend om daar rond te lopen en te zien wat voor mooie en totaal verschillende creaties er allemaal gemaakt waren. Bij de meeste kramen waren er volop voorbeelden te zien en/of werd er gedemonstreerd hoe iets gemaakt werkt. In 1 van de kramen werd er gewerkt met inkt op alcohol basis wat prachtige gemarmerde effecten op het papier gaf. Toch heb ik niets gekocht want om hier mee te beginnen moet je best veel aanschaffen en dat liep best in de papieren. Bovendien ben ik nog lang niet uitgekeken op de technieken en projecten waar ik nu mee bezig ben.

Geen enkele moeite dus om deze verleiding af te slaan.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0015ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0012Dat werd wel anders toen we bij een stand kwamen waar snijmallen en een bijpassend apparaat verkocht werden. Dit was iets waar ik al heel lang een oogje op had en al vaak op internet had gezocht naar prijzen en demo filmpjes.

Er stond een heel gezellige dame in deze stand die me geduldig alles uitlegde over het apparaat en het me ook zelf liet uitproberen. 

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0016

De verleiding was groot maar ik twijfelde zeer, dit was dus een perfect moment om even koffie te gaan drinken. Zo kon ik even uitrusten (want naast leuk is een Creabeurs ook doodvermoeiend) en nadenken en met Jeroen overleggen wat ik zou doen.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0001

Om een lang verhaal kort te maken: ik heb het gekocht 😍
Op de Facebook pagina van Connie’s Knutselhoek ga ik daar de komende tijd foto’s van laten zien.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0004Helemaal tevreden en stellig van plan om alleen nog wat niet te dure snijmallen te kopen liepen Jeroen en ik verder tussen de kramen en genoten van de vele leuke handgemaakte artikelen die we zagen. Ik vond een kraam waar een bak met snijmallen hadden waar boven stond “bijna voor niets“ en vond nog een paar leuke mallen.

Helemaal tevreden en klaar ging ik de snijmachine ophalen waar ik die gekocht had. Die is best zwaar en kon ik gelukkig in de stand laten staan terwijl we nog aan het rondkijken waren.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0003

En toen, je voelt het natuurlijk al aankomen, zag ik wat nieuws én alsnog de aanbieding die niet te weerstaan was.

Geen idee of het werkt maar ik heb een blok foam gekocht dat je met een heatingtool warm moet maken en dan kun je er een vorm in maken zodat je ermee kan stempelen. Na afkoelen is het blok weer in de oude vorm en is het opnieuw te gebruiken. Ik ga het uitproberen en laat het op mijn Knutselblog weten.

Er stond ook ergens een verrassing Goodybag voor 10 euro, met een grote map er bij om dingen in te bewaren én met een snijmal erop voor het apparaat dat ik net gekocht had. Nu kan ik eigenlijk op knutselgebied alles wel ergens voor gebruiken dus alles bij elkaar kon ik deze aanbieding niet weerstaan.

Dit zat er allemaal bij:

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0007

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0008

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180908-0010

Al met al een geslaagde dag, maar de volgende beurs in november sla ik over. Voorlopig heb ik genoeg spullen om mee aan de slag te gaan.

2 antwoorden
  1. Leandra
    Leandra zegt:

    Wauw! Dit is wat je noemt een zeer geslaagde dag. En wat een leuke goodiebag! Die is zeker zijn geld waard. Erg leuk. Ben benieuwd naar je blog over je aankopen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.