De jongen die draken kweekteFantasyWereld, 4 sterren, Recensie

9789047710684

In De jongen die draken kweekte maak je kennis met Tomas, vanwege een ziekte de kleinste jongen van zijn klas. Maar hij is er van overtuigd dat hij ooit zo hard gaat groeien dat hij iedereen voorbij schiet. Zijn opa en oma wonen vlak bij, ze zijn verhuisd toen Tomas klein was zodat zij voor hem konden zorgen wanneer zijn vader en moeder moesten werken. Tomas voelt zich daar wel eens schuldig over, zeker nu opa zelf met zijn gezondheid tobt. Maar zijn opa vindt dat onzin, want familie helpt elkaar nu eenmaal.

Daarom vindt Tomas het ook helemaal niet erg om zijn opa te helpen met de tuin. En dat is een flinke klus, want de tuin staat vol met onkruid en stekelige braamstruiken. Tijdens het leegmaken van de tuin komt Tomas een hele vreemde plant tegen, met vruchten die gloeien. Wanneer Tomas een van die vruchten mee naar huis neemt om op de computer op te zoeken wat voor plant het is, komt zijn hele leven op z’n kop te staan.

Boekgegevens

9789047710684

Titel :De jongen die draken kweekte
Auteur :Andy Shepherd
Uitgever :Lemniscaat
Verschenen :Juni 2018
ISBN :9789047710684

1 antwoord
  1. will
    will zegt:

    Wat een spannend boek, dat vindt mijn kleinzoon vast ook.
    Even kijken bij Bol.com, want ik ben al weer bezig voor de cadeautjes met de Kerst, voor de kleinkinderen

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.