Recensie: Hex & Co 1: SOS fabelwezens – Esther van LieshoutRecensie, 4,5 sterren, FantasyWereld

9789401444620

SOS Fabeldieren is een boek waarvan je na het lezen met verlangen uitziet naar het volgende deel.

Het leven van de tienjarige Kat staat compleet op z’n kop. Er verschijnt zomaar een teken van een oog op haar arm en ze erft een oud landhuis van een oudoom waar ze nog nooit gehoord had. En opeens ziet de wereld om haar heen er compleet anders uit. De postbode is een centaur en in de supermarkt loopt een elf rond. Kat ziet overal om haar heen fabelwezens maar andere mensen blijken niets te zien.

De erfenis en de vreemde gebeurtenissen blijken alles met elkaar te maken te hebben. Haar oudoom was een Hex (iemand die Fabeldieren kan zien) en nu hij overleden is moet Kat zijn werk overnemen. Het landhuis is het hoofdkantoor van BOF, ook wel Hex en co. genoemd, een geheime organisatie die er voor zorgt dat Fabelwezens verborgen moeten blijven. Kat en haar vader verhuizen naar afgelegen landhuis Woesterballing waar Kat meer leert over fabelwezens en wat het betekent om Hex te zijn. Al snel raakt ze betrokken bij een missie van BOF en blijkt het leven van een Hex niet alleen spannend maar ook heel gevaarlijk te zijn.

Boekgegevens

9789401444620

Titel :Hex & Co I – SOS fabelwezens
Auteur :Esther van Lieshout
Uitgever :Lannoo
Verschenen :Augustus 2017
ISBN :9789401444620

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.