9789025870461

Recensie: The Finisher 3: Rennen voor je levenFantasyWereld, 3 sterren

Rennen voor je leven zit vol met actie en spanning, al lijkt de afloop vaak bepaald te worden door geluk of toeval.

Vega Jane (15) heeft haar hele leven in het bitterbos gewoond, het was het enige wat kende. Haar was daarnaast ook altijd verteld dat er buiten het bitterbos en het levensgevaarlijke moeras niets bestond. Maar ze ontdekte dat haar leven gebaseerd was op leugens en probeerde de waarheid over zichzelf en bitterbos te ontdekken. Daarmee bracht ze haar leven in gevaar en nu is ze samen met haar beste vriend Delph en hond Harry 2 het moeras ingevlucht. Vega is er van overtuigd dat er iets bestaat voorbij het moeras en wil daarnaartoe om eindelijk vrij te zijn. Maar om zover te komen moet ze eerst, samen met haar vrienden, het moeras zien te overleven.

Boekgegevens

9789025870461

Titel :The Finisher 3: Rennen voor je leven
Auteur :David Baldacci
Uitgever :Leopold
Verschenen :Juni 2016
ISBN :9789025870461

[av_sc_button label=’Bestellen bij BOL.com’ isbn=’9789025870461′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue859′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.