Logo cargo

Zwerfboeken vliegen uitNieuws

Zoals ik een paar dagen geleden al aangekondigd had, mocht ik van uitgeverij Cargo een aantal boeken laten “uitzwerven” in mijn omgeving. Dus gingen vandaag zowel Jeroen als ik op pad met een aantal boeken en een camera.

Op elk boek stond een berichtje van uitgeverij Cargo en zelf had ik ook een kaartje van mijn blog in het boek gedaan.

De Zwerfboeken zijn in Rijswijk en onderweg naar Rotterdam op verschillende plaatsen achtergelaten en inmiddels heb ik ook van één blije reiziger een reactie mogen ontvangen. Hier de foto’s van de verschillende locaties. Zoals je wel kunt zien zag het er erg gezellig uit. Jeroen kwam onderweg nog een conducteur tegen die even dacht dat het boek misschien naar gevonden voorwerpen moest gaan, maar ook hij vond het een leuk idee en liet het boek – zonder kaartje – lekker verder reizen richting Venlo…

12 antwoorden
  1. Thea
    Thea zegt:

    Ik heb een tijd bookcrossing gedaan en er een stuk of 40 losgelaten. Ik vond het in het begin heel leuk, heel af en toe laat iemand een berichtje achter maar de afgelopen 2 jaar heb ik niets meer gehoord, ik denk dat zwerfboeken niet zo lang zwerven als wij graag zouden willen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.