, ,

Recensie: ID-crisis

Kit Guardner is interstellair privé-detective. Samen met haar broer Jim lost ze zaken op aarde en daarbuiten op. Dit is mogelijk, omdat de aarde sinds 2021 via teleportatie in contact staat met andere werelden. In 2030 accepteert Kit een ogenschijnlijk eenvoudige klus op de planeet Anterra. Ze moet Kurush, de zesjarige zoon van het hoofd van de Galactic Council opsporen. Eenmaal op Anterra lijkt ‘iets’ of ‘iemand ‘ er alles voor over te hebben om haar opdracht te laten mislukken. Nog voor Kit de kans krijgt om met haar onderzoek te beginnen wordt ze vals beschuldigd van criminele activiteiten.

Lees verder op FantasyWereld.

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] de SF-serie over interstellair privé-detective Kit Guardner: Doodvonnis, Vuurstorm, Slangenkuil en ID-crisis en dit jongste deel Maalstroom. Met haar boek Drakenbloed laat Pepper zien dat zij ook een wereld […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.