Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jill’s original stempels

Bij uitgeverij Mus is er een prachtige doos met transparante stempels verschenen: Jill’s original stempels. Daar ben ik natuurlijk mee aan de slag gegaan voor deze bespreking en ik ben erg enthousiast over deze stempels.

Het biedt van alles wat je nodig hebt wanneer je in een bullet journal aan de slag gaat, en / of wanneer je je eigen agenda wil maken. De dagen van de week, de maanden van het jaar en cijfers in twee verschillende maten. Ook zijn er volop teksten zowel zoals voor To Do lijstjes of vrolijke aanmoedigingen. Daarnaast zijn er stempels van onder andere bloemen, boeken, en andere stempels in de herkenbare stijl van Jill. Ik heb twee pagina’s vol gestempeld met een deel van de stempels om een indruk te geven van wat er allemaal in de stempelset zit.

De mogelijkheden zijn eindeloos, deze stempels zijn leuk om van alles en nog wat op te fleuren of te versieren zoals een agenda, schriften, een scrapbook pagina en nog veel meer. Ook voor kaarten, tags en dergelijke zijn de stempels leuk om te gebruiken. Zowel als achtergrond zoals ik op de tag met de draak heb gedaan of juist op de voorgrond zoals op de gele tag die ik gemaakt heb. Op een van de foto’s zie je een artjournal pagina die ik met de stempels gemaakt heb wat ook erg leuk was om te doen.
Daarnaast kun je volop variëren met de soorten inkt die je gebruikt en de andere mogelijkheden die stempels bieden. Op de zwarte tag heb ik de stempels gebruikt met embossing poeder. Zoals ik al zei de mogelijkheden zijn eindeloos.





De stempels geven duidelijke afdrukken en meer dan een acrylblok heb je niet nodig. Het acrylblok dat erbij zit vind ik niet fijn. Het is te dun en is niet doorzichtig zodat ik niet kan zien waar ik stempel. Een klein minpuntje dat wegvalt tegen hoe enthousiast ik ben over de set.

Ook erg handig vind ik het dat de stempels in een compacte doos zitten waardoor je ze niet alleen gemakkelijk bij elkaar kunt houden maar ook minder risico loopt om stempels kwijt te raken. Er zitten namelijk een flink aantal kleine stempels bij.

Jill’s stempels

De set bevat meer dan 100 transparante zelfklevende stempels en een acrylblok (van 6 bij 10 cm)
In de set zitten drie vellen op A5 formaat met stempels
De stempels zitten in een handige opberg doos.

Jill

Jill is bekend van Jilloptv en Jill Rocket en tekent zelf al van kinds af aan! Inmiddels heeft Jill meer dan 20 boeken op haar naam staan. Op haar Instagramaccount @jillrocket deelt ze alles wat met haar persoonlijke, unieke blik op de wereld van lifestyle en creativiteit te maken heeft.

Jill’s missie is om op een inspirerende manier creativiteit toegankelijk te maken voor iedereen. Jill is ervan overtuigd dat creatief denken een skill is die heel handig is voor alle aspecten van het leven en daarom wil ze er alles aan doen om je te helpen dat creatieve vonkje te vinden en je creatieve magie te ontdekken.

Boek gegevens

Titel Jill’s original stempels
Auteur Jill Schimhofer
Uitgever Mus
Verschenen April 2024
ISBN 9789045328744

Toon reactiesReacties sluiten

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest