Gratis luisterboek van Han PeetersNieuws

In samenwerking met de LuisterBieb van de Koninklijk Bibliotheek is het luisterboek De Eieren van de Keizer van Han Peeters i.v.m. het coronavirus gratis ter beschikking gesteld voor iedereen via www.onlinebibliotheek.nl .
Dus niet alleen te beluisteren voor de leden van de Openbare Bibliotheek.

De Eieren van de Keizer is een spannende en onderhoudende roman over de wereldberoemde paaseieren van Fabergé.

Emile van Straten, kunsthistorisch wetenschapper, gaat in opdracht van de Russische president op zoek naar negen verdwenen Fabergé-eieren. Hij vindt er één terug, maar het blijkt een nep-ei te zijn. Als gevolg daarvan gaat zijn reputatie aan diggelen. Het brengt hem aan de rand van de financiële afgrond. Dan vindt hij sporen die leiden naar de andere acht fabuleuze en zeer waardevolle kunstwerken die wel echt zijn. Emile bijt zich erin vast en vindt aanwijzingen uit de Tweede Wereldoorlog.

Leuk voor de komende thuiszittende paasdagen

Voor meer informatie over Han Peeters, kijk op www.hanpeeters.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.