De Baas van de Wereld

Recensie: Baas van de wereldRecensie, 3,5 sterren, FantasyWereld

Ivo en Mila ontmoeten een man die beweert de baas van de wereld te zijn. Ze geloven er niets van, want de man is een zwerver met vettig grijs haar, kleren vol gaten en zijn jas hangt open omdat alle knopen eraf zijn. Ze vinden deze zwerver beslist de meest onwaarschijnlijke man om de baas van de wereld te zijn. Maar wanneer blijkt dat deze man de toekomst kan voorspellen en een vliegend boodschappenwagentje heeft, beseffen Ivo en Mila dat een eerste indruk niet altijd klopt.

Boekgegevens

 De Baas van de Wereld

Titel :Baas van de wereld
Auteur :Pieter Koolwijk
Uitgever :Lemniscaat
Verschenen :Februari 2016
ISBN :9789047707356

[av_sc_button label=’Bestellen bij BOL.com’ isbn=’9789047707356′ link_target=” size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue859′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.