9789024568369

Recensie: Magycker 1: De KlauwRecensie, 3,5 sterren, FantasyWereld

Nederlands fantasyheld Adrian Stone is terug met een nieuwe serie! Na de Duivel-trilogie en het Rune tweeluik heeft de auteur Carolia achter zich gelaten en een geheel nieuwe wereld verzonnen. Al eeuwenlang hebben de Magyckers van het eiland Aimerey een monopolie op magie in de wereld. Deze positie misbruiken ze om de prijzen van de spreuken hoog te houden en om macht uit te oefenen. Om te zorgen dat hun spreuken hun waarde houden en niet misbruikt worden, wissen ze na gebruik de toverspreuk uit het geheugen van de Magycker. Maar dan gebeurt er iets bijzonders: de autistische Auric weet zonder opleiding een spreuk te herhalen. Hierdoor breekt de hel los, want de Magyckers laten zich hun monopolie natuurlijk niet zomaar afnemen…

Boekgegevens

9789024568369

Titel :Magycker 1: De Klauw
Auteur :Adrian Stone
Uitgever :Luitingh Fantasy
Verschenen :April 2016
ISBN :9789024568369

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.