, ,

Recensie: Doodvonnis

Interstellair privédetective Kit Guardner gaat na de vreselijke ervaringen tijdens haar laatste opdracht weer aan het werk. Kit wil slechts kleine opdrachten aannemen omdat ze voornamelijk onderzoek wil doen naar haar verdwenen moeder. Kit reist voor haar onderzoek naar Londen omdat ze daar aanwijzingen denkt te vinden. Het is de start van een zoektocht die haar niet alleen naar vele plaatsen zal brengen, maar ook leidt tot levensgevaarlijke ontmoetingen en schokkende ontdekkingen. Al snel wordt Kit op de hielen gezeten door een onbekende vijand die het op haar leven voorzien heeft. En alsof dat niet erg genoeg is wordt ze ook nog eens verdacht van moord en is haar broer Jim onbereikbaar.

Lees verder op FantasyWereld.

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Vijf daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privé-detective Kit Guardner: Doodvonnis, Vuurstorm, Slangenkuil en ID-crisis en dit jongste deel Maalstroom. Met haar boek Drakenbloed laat […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.