9789021454658

Recensie: De Labyrintrenner – James DashnerRecensie, 3,5 sterren, FantasyWereld

Een jongen wordt wakker in een donkere afgesloten lift. Het enige dat hij nog weet is dat hij Thomas heet. Hij weet niet wie hij is, hoe hij in de lift beland is of wie zijn ouders waren. De lift brengt hem naar De Laar, een grote open ruimte met gigantische muren erom heen. Er wonen een aantal jongens die net als Thomas geen idee hebben wat ze daar doen of waar ze vandaan komen. Wel weten ze dat ze hier door onbekende mensen gevangen zijn gezet. De Laar wordt omgeven door een gigantisch labyrint waarvan de uitgang nog steeds niet gevonden is. Overdag is het veilig in het labyrint maar s’nachts is het buiten de muren levensgevaarlijk. Nog nooit heeft iemand een nacht in het labyrint overleefd.

Boekgegevens

9789021454658

Titel :De Labyrintrenner
Auteur :James Dashner
Uitgever :Uitgeverij Q
Verschenen :Augustus 2014
ISBN :9789021454658

[av_button_order label=’Bestellen bij BOL.com’ isbn=’9789021454658′ link_target=” size=’medium’ position=’right’ icon_select=’yes’ icon=’ue859′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.