Vuurstorm is een vlot geschreven boek dat goed en geloofwaardig opgebouwd wordt. Hoewel het boek prima los te lezen is voegt het wat toe om de serie in de juiste volgorde te lezen.

Kit Guardner heeft samen met haar broer Jim een interstellair detective bureau. Ze nemen opdrachten aan die hen op vele verschillende werelden brengen. Kit en Jim hebben al eerder samengewerkt met Michael Benton van het Inter Galactical Investigation Agency, maar deze keer raakt de opdracht die ze krijgen hen persoonlijk. De IGIA-agente Cheche, en tevens goede vriendin van Kit, is tijdens een missie spoorloos verdwenen. Kit gaat met de hulp van Jim en Michael op zoek naar Cheche. Al snel blijkt dat er meerdere kwesties spelen dan alleen de verdwijning van haar vriendin. Is er een verband tussen deze zaken?

Lees verder op FantasyWereld.

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] maken deel uit van de SF-serie over interstellair privé-detective Kit Guardner: Doodvonnis, Vuurstorm, Slangenkuil en ID-crisis en dit jongste deel Maalstroom. Met haar boek Drakenbloed laat Pepper […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.