Job is een geweldig personage die de spanning in het boek regelmatig weet te breken.

De wereld van Mollie en de andere Atlantiërs is voor altijd verdwenen. Hun Atlantis is vergaan in de allesverwoestende zee. Gelukkig heeft koning Cheos zijn volk op tijd weten te evacueren. In ruimteschepen zijn ze op weg naar het nieuwe Atlantis om daar hun wereld opnieuw op te bouwen. Maar wanneer ze daar aankomen blijkt het allemaal erg tegen te vallen. De wereld waarop ze moeten gaan wonen lijkt alleen uit kale rotsen te bestaan. Dit geeft al snel onrust onder de bevolking, want de meegebrachte voorraden zijn slechts voldoende om de eerste weken door te komen. Nard, de neef van de koning, maakt daar handig gebruik van en komt samen met een aantal Atlantiërs in opstand.

Lees verder op FantasyWereld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.