Boekenlijstjes 2

Ook deze maand heb ik weer flink wat boeken kunnen toevoegen aan mijn lijst met Gelezen boeken in 2014. Er zitten weer flink wat Nederlandse titels bij zodat mijn uitdaging “Ik lees Nederlands” ongelofelijk goed gaat.

Toegevoegd zijn:

 • De Studie van Joelle Charbonneau
 • Mijn zusje van Joyce Maynard
 • Ik van Margaretha van Andel
 • Lentekriebels van Anita Verkerk
 • Lonely Boy van Gerard Nanne
 • Illusie van Andrew Mayne
 • Paaseitjes zoeken in het AMC van Anne Tel
 • Vermoord naakt van J.D. Robb


De stand van de uitdaging “Ik lees Nederlands” staat nu op 9 boeken. Ben benieuwd of dit zo goed door blijft gaan.
Zoals gebruikelijk heb ik sneller gelezen dan recensies geschreven. Er staan nog vier recensies in de planning:

 • Zusje
 • De studie
 • Ik
 • en Paaseitjes zoeken in het AMC

Ik moet duidelijk iets meer gaan schrijven en wat minder lezen. Lastig want ik heb weer zulke mooie boeken liggen om te lezen Op het moment lees ik Schijndood van Thomas Enger, tot nu toe veelbelovend.
Ook lees ik nog steeds beetje bij beetje in het boek “1 ding”

5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.