Tien jaar na de val van het keizerrijk heeft Dun-Cadal, ooit de hoogste generaal van het land, zijn buik vol van de mensheid. Hij is verraden door zijn vrienden, zijn leerling is omgekomen en het ridderschap is samen met het keizerrijk opgeheven. Dun-Cadal vindt het vreselijk dat de Kracht vergeten is en niemand meer gelooft in Het boek van het Lot en de Goden. De laatste jaren zoekt hij vergetelheid in de drank. Hij is niets meer dan een zielige dronkenlap die hoopt dat de dood hem snel zal vinden. Het is echter niet de dood die hem vindt, maar Viola, een jonge historica van de nieuwe Republiek. Zij wil het legendarische zwaard van de laatste keizer vinden en haar zoektocht heeft haar naar Dun-Cadal geleid…

Lees verder op FantasyWereld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.