Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Op een wat ongewone plek werden onlangs 5 exemplaren van “Het Enige Echte Kleurboek Voor Volwassenen” verloot. Bij Thrillerlezers week men kortgeleden spontaan en gezellig even af van de thrillers. Vanwege het feit dat het ledenaantal omhoog is geschoten werden er naast alle andere prijsvragen ook vijf stuks van Het Enige Echte Kleurboek Voor Volwassenen verloot.
Het viel op dat maar weinig mensen het kleurboek kende, maar vooral viel het op hoeveel enthousiaste reacties er kwamen van deze doorgewinterde, stoere thrillerlezers.
Vandaar dat het me een goed idee leek om hier een stukje over dit kleurboek te zetten

Vroeger kon je urenlang geconcentreerd aan een tekening werken. De tijd leek stil te staan en je ging helemaal op in je eigen creativiteit. Maar wie heeft daar in deze tijd nou nog tijd, inspiratie en ruimte voor in zijn drukke alledaagse schema? Wat is er dan leuker dan echt volwassen kleurplaten in te kleuren tijdens een lange winteravond, in je pauze of op vakantie. Prachtige afbeeldingen om in te vullen, even de gedachten op nul zetten en heerlijk ontspannen. Het werkt verslavend. Dit prachtige ‘Enige echte kleurboek voor volwassenen’ gaat je urenlang bezighouden.

Leesstatus
Op het moment lees ik even geen recensieboek maar “Voor nu & altijd” van Nora Roberts.
Het volgende recensieboek dat ik ga lezen is Silo van  Hugh Howey.

Er liggen verder op dit moment drie gelezen boeken te wachten om gerecenseerd te worden:

 • “Ik volg je” van Marelle Boersma
 • “De toneelclub” van Nathalie Pagie
 • “De hand van de Keizer” van Antoine Rouaud
2 antwoorden
 1. Connie Flipse
  Connie Flipse zegt:

  Hoi Nora
  Bij bol kun je wat pagina's van het boek bekijken. Daar staat ook mijn geheime tuin als kleurboek voor volwassenen. Die werd me door iemand aangeraden.
  De boeken van Nora Roberts zijn wisselend maar meestal leuk om te lezen als je zin hebt in een romantisch verhaal met humor. Soms gecombineerd met spanning of een beetje fantasy.

  Beantwoorden
 2. Nora de Ruyter
  Nora de Ruyter zegt:

  Wat voor soort plaatjes staan er in het kleurboek? Klinkt stiekem toch wel leuk 😉 Hoewel geen recensieboek, toch ben ik wel heel benieuwd wat je van het verhaal Nora Roberts vind. Ik heb nog nooit een boek van haar gelezen (naamgenoot of niet ;-)), omdat het me een beetje zoetsappig lijkt. Maar misschien zit ik er wel helemaal naast! Wat vind je tot nu toe?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.