Uitslag Mijnchicklit-nl schrijfwedstrijd

Vorige week was ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de uitslag van de schrijfwedstrijd van Mijnchicklit-nl. Maar in deze drukke periode lukte het me niet om dat met alles te combineren. Neemt niet weg dat ik wel graag de uitslag wil delen.

Mijnchicklit-nl schrijfwedstrijd: And the winner is…

Op het selfpublishing platform Mijnchicklit-nl kun je al een tijdje je eigen boek publiceren. De afgelopen maanden kregen schrijvers-in-spé bovendien de kans hun manuscript op te geven voor de Mijnchicklit-nl schrijfwedstrijd. Uit alle inzendingen stelde Chicklit-nl een shortlist samen van de 5 beste inzendingen. Op 1 december 2013 is in de charmante boekwinkel Books and Bubbles te Amsterdam bekend gemaakt wie van hen met de hoofdprijs naar huis gaat..

De shortlist
Van alle inzendingen zijn er 5 veelbelovende manuscripten geselecteerd voor de shortlist:
Control Alt Liefde van Anouk Hoefmans 
Magisch paradijs van Wendy Schneijderberg 
Nooit meer een man! van Marijke Vos 
Overkill aan Katia van Vanessa Thuyns 
Ik zie jou! van Monique Vink

And the winner is…
Alle juryleden hebben hun oordeel over de finalisten uitgebracht en ook het publiek van Chicklit-nl kon stemmen. Alles bij elkaar opgeteld werd het een nek-aan-nek race tussen drie overheersende kandidaten, maar de uiteindelijke winnaar is geworden…

Anouk Hoefmans met Control Alt Liefde!
Anouk gaat naar huis met een waanzinnig prijzenpakket, waaronder een professioneel ontworpen cover mét quote van Chicklit-nl, een plekje in de bibliotheek van Chicklit-nl en een passende promotiecampagne voor haar boek. Bovendien wordt het boek op professionele wijze gecorrigeerd en geredigeerd. Control Alt Liefde zal binnen een paar maanden op Chicklit-nl beschikbaar zijn.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.