, ,

Recensie: De kronieken van Ulriach de Waanzinnige 1: Aïn, de dood van de halfling

Het leven van de jonge kroonprins Aktran verandert dramatisch als zijn vader wordt gedood door de zwarte magiër Nemroth en zijn invasieleger. Geholpen door vrienden vlucht Aktran voor zijn leven. Hij hoopt een schuilplaats en antwoorden te vinden bij zijn mysterieuze moeder, die hem verlaten heeft toen hij nog maar 10 jaar was. Hiervoor moet hij naar de witte toren van de tovenaar Elassar, die hem meer over zijn moeder kan vertellen. Zo begint een lange en gevaarlijke reis.

Lees verder op FantasyWereld.

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] De kronieken van Ulriach de Waanzinnige 1 – Ain, de dood van de halfling De kronieken van Ulriach de Waanzinnige 2 – Drakenruiter De kronieken van Ulriach de Waanzinnige 3 – Kristalmagier De kronieken van Ulriach de Waanzinnige 4 – Eer en verraad De kronieken van Ulriach de Waanzinnige 5 – De wolvenmeesteres […]

  2. […] kronieken van Ulriach de Waanzinnige 1: Aïn, de dood van de halfling 2: Drakenruiter 3: Kristalmagiër 4: Eer en verraad 5: De […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.