JMF_20160805-0009

Een topdag op Castlefest 2016Nieuws

Vrijdag 5 augustus hadden Jeroen en ik een geweldige dag op Castlefest. We hadden prachtig weer en de sfeer was ontspannen en prettig. Er was veel te zien en op veel plaatsen was live muziek te horen. Ik had hier echt naar uitgekeken en gelukkig was dat dus helemaal terecht.

JMF_20160805-0086

Zoals altijd heb ik weer genoten van het kijken naar de vele verschillende outfits die gedragen werden door de bezoekers. Zo zagen we o.a. een aantal zeer goed lijkende karakters uit Harry Potter waardoor ik niet direct doorhad dat ik professor Zwamdrift onder een andere naam al kende. Jeroen heeft wat foto’s gemaakt en we hebben een tijdje gezellig staan kletsen.

Ook op de schrijversmarkt hebben we ons prima vermaakt met het bekijken van de mooie boeken die er uitgestald lagen. Veel te veel om allemaal te kopen en veel te weinig tijd ook om ooit alles te kunnen lezen. Er is een flinke stapel met boeken mee naar huis gegaan, dus het komt heel goed uit dat ik pas de boekenkast helemaal opgeruimd heb.
Van twee series (die ik met plezier gelezen heb) heb ik het slot deel gekocht.

JMF_20160805-1005

JMF_20160805-1002Voor winacties van de feestmaand in september (dan bestaat mijn blog 3 jaar) heb ik twee prachtige boeken mee gekregen. Het blijft nog even een verrassing dus van deze boeken geen foto’s…

Monster en Het Wormgat ga ik lezen en recenseren.

JMF_20160805-1001Jeroen kocht de serie van De kronieken van Magie.

Vorig jaar wilde ik het eerste deel van De kronieken van Riona al meenemen maar besloot toen dat ik al genoeg te lezen had. Op Castlefest wist auteur Femke De Vos me er van te overtuigen dat ik het boek zeker niet moest laten liggen (ik had natuurlijk nog maar weinig aanmoediging nodig).

JMF_20160805-1003JMF_20160805-1006En tot slot mocht ik van mijn schoonvader de boeken Jager en Prooi voor mijn verjaardag kopen (de dag ervoor was ik jarig). Een pracht van een cadeau waar ik erg blij mee ben.

Een flinke stapel mooie boeken nam ik mee naar huis, die een mooi plekje in de boekenkast gaan krijgen. Onze kids, die ook graag lezen en mijn boeken steeds lenen, waren ook zeer te spreken over de nieuwe aanwinsten voor de “thuisbibliotheek”.

JMF_20160805-0005JMF_20160805-0013Jeroen en ik hebben lange tijd op de schrijversmarkt doorgebracht, niet alleen vanwege de boeken maar zeker ook omdat we veel auteurs gesproken hebben en daar erg veel plezier in hadden.

Geloof het of niet, maar er lagen nog genoeg boeken die ik eigenlijk ook graag zou willen lezen. Maar dan moeten er in een dag toch meer uren gaan komen, 24 uur is zeker niet genoeg.

JMF_20160805-0018We hebben kraampjes bekeken, rondgelopen en van de omgeving en de mensen om ons heen genoten, muziek geluisterd. En Jeroen heeft veel foto’s gemaakt.

Kortom een topdag.

Wil je meer foto’s zien kijk dan op het fotoverslag dat Jeroen voor me gemaakt heeft.

3 antwoorden
  1. zwartraafje
    zwartraafje zegt:

    Wat leuk dat het weer zo’n heerlijke dag is geworden voor jullie. Volgend weekend wordt er voor het eerst een fantasy-openluchtevenement georganiseerd in België en ik hoop echt dat we daar naar toe kunnen gaan.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.