Vega Jane moet voor de Raad van Bitterbos verschijnen omdat ze is betrapt met een plattegrond van het verboden moeras dat het dorp omringt. Ze wordt beschuldigd van verraad en het helpen van de vijanden van Bitterbos. Hoewel Vega Jane onschuldig is, wordt ze toch veroordeeld tot een zware straf. Ze moet meevechten in het jaarlijkse Duellum en het opnemen tegen de sterkste mannen van het dorp. Winnen lijkt onmogelijk en de kans dat ze het overleeft is klein, want de Raad heeft bepaald dat ze zich niet mag overgeven of gemakkelijk mag opgeven. Vluchten is ook geen optie. Daar heeft de raad met dreigementen voor gezorgd. Met hulp van haar jeugdvriend Delph gaat ze trainen voor de gevechten. Dit is de enige kans die ze heeft om het Duellum te overleven.

Lees verder op FantasyWereld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.