One Lovely Blog Award

Drie keer ben ik genomineerd voor de One Lovely Blog Award en eerlijk gezegd vind ik dat ontzettend leuk.
De nominaties kwamen van:
Ingrid van Booklovers
Annelies van Boekboetiek
Gerrianne van Leesdan

Alledrie bedankt.

Wat zijn de regels van de One Lovely Blog Award?

 • Je moet de persoon die je genomineerd heeft bedanken met een link naar haar of zijn blog
 • Je moet de regels weergeven en het plaatje van deze award
 • Vermeld 7 feitjes over jezelf
 • Nomineer 15 andere bloggers en laat een reactie achter onder een post van de bloggers, zodat ze weten dat ze genomineerd zijn

Deze award gaat al enige tijd rond dus ik denk dat veel bloggers al genomineerd zijn. Daarom nomineer ik niet maar nodig ik iedereen die het leuk vind uit om mee te doen en wat feitjes over jezelf te delen.

Feitjes over mij

 • Ruim vier jaar geleden ging ik in Enschede onze pup op halen, ik noemde haar Bobbie en was vanaf het eerste moment weg van haar. Nu is ze niet alleen mijn zonnetje in huis maar ook de notarishond van Connie’s boekenblog. Als er een winactie is geweest kiest zij de winnaar, we doen de lootjes in een bak en wat hondenbrokjes. Bobbie zoekt naar brokjes en gooit zo het lootje van de winnaar er uit.
 • Ik ben getrouwd met Jeroen die ook graag mee op pad gaat voor mijn Boekenblog. Hij is bijna klaar met een tweejarige fotografie opleiding en maakt de mooie foto’s die op mijn blog staan. Hij heeft een eigen website en één van zijn foto’s is gebruikt als nieuwe cover voor het boek Drakenbloed, maar hierover later meer.
 • Lezen is altijd al mijn grote hobby geweest. Ik lees allerlei genres zoals o.a. Romans, thrillers en fantasy. Naast lezen vind ik ook knutselen en bakken erg leuk om te doen.
 • Naast mijn blog recenseer ik voor Fantasywereld.nl. Een ontzettend leuke site waar allerlei verschillende fantasyboeken worden gerecenseerd. Maar waar ook veel andere informatie te vinden is en een levendig forum.
 • Mijn favoriete soort chocola is melk, maar dan niet van die hele zoete. Ook bonbons (zonder sterke drank of marsepein) kan ik zeer waarderen.
 • Op dit moment staan er flink wat planten in ons huis en ze leven allemaal nog. Wonderbaarlijk want ik ben een ramp met planten. Hoe goed ik ze ook denk te verzorgen, toch gaan ze steeds dood. Deze planten staan nu een maand dus er is hoop dat ze het gaan overleven.
 • Voor mijn verjaardag heb ik een de Deverry serie van Katharine Kerr gekregen. Tweedehands in perfecte staat en alle 15 in dezelfde uitvoering. En iedere dag als ik ze zie staan in mijn boekenkast ben ik er weer blij mee. De serie ben ik aan het herlezen en ik heb nu bijna deel 7 uit. 

Groetjes van Connie. 

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.