Branna is de prinses van Lunläss, een land dat na een lange periode van chaos en oorlog weer rust en vrede kent. Om een nieuwe oorlog te voorkomen stemt ze, met tegenzin, in met een huwelijk met de Mazumundische keizerszoon Memindel. Hij is de troonopvolger van een rijk dat met behulp van machtige magiërs en krijgers zonder angst al vele landen veroverd heeft. Met angst in haar hart gaat ze op pad naar het Mazumundische hof, maar ze is gelukkig niet alleen. Branna heeft haar trouwe kamenier en vriendin Oga bij zich en haar zielsgenoot, de kat Pishkeen. Als ze na een tocht vol onverwachte gevaren aankomt, ontdekt ze dat het land een streng kastestelsel heeft op basis van oogkleur. Zal ze er ooit aan kunnen wennen dat ze leeft in een land waar je leven al bij je geboorte vastligt?

Lees verder op FantasyWereld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.