Fulia is het verhaal van een jonge vrouw die de laatste hoop is voor haar stervende wereld. Het Verbond, dat alle landen ooit samenbond en beschermde, is uiteengevallen. Hordes Mirrax dwalen door de landen om iedereen te doden en alle nederzettingen en burchten te verwoesten. Ook Gander, ooit het meest belangrijke en machtigste land van het Verbond, is onder de voet gelopen en vernietigd. Annys, de Gravin van Gandar, is samen met haar pasgeboren dochter gevlucht naar Sayleche. In dit armoedige dorpje leiden ze jarenlang een onopvallend bestaan.

Lees verder op FantasyWereld.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Ik heb het boek voor FantasyWereld gelezen en kan het zeker aanbevelen. (Ook deel twee ga ik lezen en recenseren). Mijn recensie kun je hier vinden. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.