Poll veranderingen in Elly’s Choice abonnement

Al bijna een jaar ben ik lid van Elly’s Choice. Een concept waar ik helemaal weg van ben. Voor maar 2,99 per maand krijg ik iedere maand 10 ebooks. Dat de boeken al voor me uitgekozen zijn vind ik geen punt. Tot nu toe zit er genoeg bij wat ik graag wil lezen, of juist eens een kans wil geven. Ik ben dan ook erg enthousiast over mijn abonnement.

Nu is de opzet veranderd en ik ben er nog niet uit wat ik daarvan vind.
Er zijn nu drie bundels waar je uit kunt kiezen.
Iedere maand zijn er vijf boeken geselecteerd die voor iedere bundel hetzelfde is. Daarnaast kun je (voor één jaar vast) kiezen uit de bundels Vrouw, Man en Literatuur.
Leden die al een abonnement hebben zijn ingedeeld bij de bundel vrouw.

Op zich een goed initiatief maar ik zag bij deze maand bij alle drie de bundels boeken die ik graag wil lezen. Welke gaat het worden als ik mijn abonnement verleng? Of neem ik twee abonnementen (waarschijnlijk is er dan korting)? Maar dan loopt ook de prijs weer op…
Zal ik het vervelend gaan vinden wanneer ik regelmatig in de andere bundels boeken zie die ik ook wil lezen?
Zoals ik al zei ben ik daar nog niet uit.

Ik ben heel benieuwd naar jullie mening. Het zou leuk zijn als deze poll invult en/of je reageert onder dit bericht.

Groetjes van Connie

3 antwoorden
 1. Anoniem
  Anoniem zegt:

  Dat ik automatisch voortaan het zgn. vrouwenpakket zou kunnen downloaden beviel mij helemaal niet. Na enig mailcontact met Elly's klantenservice is dit nu omgezet in het literatuurpakket. Heel fijn vond ik dat ik ook de twee voorgaande maanden van dat literatuurpakket alsnog kon downloaden. Het zou beter zijn als je gewoon elke maand kon kiezen welke 10 boeken je wilt lezen, maar misschien komt dat nog. Ik ben heel tevreden over Elly's choice, er zitten altijd boeken bij die ik wil lezen.

  Beantwoorden
 2. theonlymrsjo
  theonlymrsjo zegt:

  Mijn eerste reactie was: frustratie! Ik voel mij meer thuis bij wat er nu als mannenabonnement of als literatuurabonnement wordt gepresenteerd, maar zolang het jaarabonnement loopt kan er geen wijziging worden doorgevoerd 🙁 Inmiddels wel mailcontact met "Elly" gehad en heb er goede hoop op dat boeken waarop ik mij voor juni had verheugd, alsnog downloadbaar worden, maar geen idee of dat voor alle boeken geldt. Vind het op zich prima dat er straks keuzes gemaakt kunnen worden afhankelijk van interesse (of eventueel álle categorieën, haha), maar op dit moment voel ik mij beetje "opgesloten".

  Beantwoorden
 3. Lisette Eisenga
  Lisette Eisenga zegt:

  Goed bericht! Het meest gehoorde compliment over Elly's choice is 'de variatie'. Raar dat ze daar juist aan gaan sleutelen… Ik zou als ik Elly was kiezen voor een algemeen abonnement van 10 boeken (dus voor ieder wat wils) en extra pakketten: literatuur, non-fictie en kids. Vooral heel ver weg blijven van het man-vrouw verschil 🙂

  Uit de reacties en poll op Facebook komt trouwens keer op keer naar voren dat de meeste lezers helemaal niet van chickklit houden. Daarom vind ik het een raadsel dat ze hier toch zo op inzetten!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.